Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
372 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
**Dat is zeker niet de bedoeling van dit voorstel. Laat ik met een voorbeeld duidelijk maken dat het opnemen van een 'vertaling' uit gelijk welke bron troep kan opleveren: zie eens hier bij [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Michel_de_Montaigne&diff=prev&oldid=62951 Montaigne]. Je kunt toch bezwaarlijk volhouden dat je hiermee zonder meer de kwaliteit van Wikiquote verbetert? Integendeel, je riskeert met dit systeem allerlei troep binnen te halen. Weg ermee dus, tenzij het gaat om een fatsoenlijke vertaling uit een fatsoenlijke bron. [[Gebruiker:Beachcomber|Beachcomber]] ([[Overleg gebruiker:Beachcomber|overleg]]) 9 feb 2015 18:38 (CET)
::* Één slecht voorbeeld is altijd te overtroeven met een beter voorbeeld: [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Michel_de_Montaigne&diff=62980&oldid=62951]. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 9 feb 2015 19:11 (CET)
::* Daarnaast heb ik ettelijke keren aangegeven dat als een citaat dat in de praktijk wordt gevonden aantoonbaar slecht is vertaald, dan mogen (en moeten) we dat in "opmerking" best markeren. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 9 feb 2015 19:17 (CET)
 
== Bovenstaande stemming ==

Navigatiemenu