Rob van Someren

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Rob van Someren heeft een of meer problemen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee deze problemen op te lossen. Indien deze problemen niet in redelijke tijd worden opgelost, worden de betreffende citaten naar Overleg:Rob van Someren verplaatst. Als echter alle citaten in dit lemma een of meer onopgeloste problemen hebben, zal het lemma uiteindelijk voor verwijdering worden voorgedragen op de Verwijderlijst. LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Rob van Someren worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}.

Rob van Someren, 2008

Rob van Someren (Amsterdam, 3 november 1963) is een dj van Radio Veronica.

  • „Wat is het verschil tussen God en Mart Smeets: God denkt níét dat hij Mart Smeets is.”
  • Bron: Somertijd, Limmericks, 6 augustus 2012
  • Aanhaling(en): onbekend
  • Rob van Someren in zijn radioprogramma, nadat er een limerick van een luisteraar was binnengekomen over het interview van Mart Smeets met Manon Flier, waarin hij er meermalen op terug kwam dat ze de Olympische Spelen niet had gehaald en haar partner, beachvolleyballer Reinder Nummerdor, wel.


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Rob van Someren.