Naar inhoud springen

Philippe Moureaux

Uit Wikiquote
Dit lemma over Philippe Moureaux heeft een of meer problemen
    Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee deze problemen op te lossen. Indien deze problemen niet in redelijke tijd worden opgelost, worden de betreffende citaten naar Overleg:Philippe Moureaux verplaatst. Als echter alle citaten in dit lemma een of meer onopgeloste problemen hebben, zal het lemma uiteindelijk voor verwijdering worden voorgedragen op de Verwijderlijst. LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Philippe Moureaux worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}.

Philippe Moureaux (12 april 1939) is een Belgisch politicus en sinds 1992 burgemeester van de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek.


  • „Ribaucourt is een nachtmerrie voor mij, en het zal voor de volgende burgemeester nog altijd een nachtmerrie zijn. We arresteren daar bij het kruispunt aan het metrostation dagelijks delinquenten, maar het haalt geen zier uit. Er komen altijd anderen terug.”


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Philippe Moureaux.