Jan Cremer

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Jan Cremer is voorgedragen ter (her)beoordeling aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma geplaatst is op de Te (her)beoordelen pagina's, heeft iedereen de tijd om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na verloop van tijd de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien er op de pagina ter herbeoordeling overeenstemming is bereikt, zodat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Jan Cremer worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Jan Cremer, 2008

Jan Cremer (20 april 1940 -) is een Nederlands schrijver en ontwikkelde zich later vooral tot beeldend kunstenaar in met name de abstracte schilderkunst.


  • „Ik wed dat als ik morgen in een knalgeel pak met een paars petje een schilderij ga maken tijdens een voetbalwedstrijd, dat volgende week de voetbalvelden vol zullen staan met schilderende jongens gekleed in knalgele pakken met paarse petjes.”
  • Bron: Ik, Jan Cremer, 1964
  • Aanhaling(en): onbekend


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Jan Cremer.