Overleg gebruiker:Graaf Statler: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
:En denk nu niet dat ik enige behoefte aan dergelijke feestelijkheden heb, sterker nog, ik hou daar helemaal niet van, maar is het niet wat zuur dat de hele wikibewging stekeblind (natuurlijk had PeterB zijn standpunt anoniem kracht bijgezet) feestend en fuifend uit zijn neus loopt te vreten en ik hier in mijn eentje met honderden citaten zit opgescheept en de hele tijd alleen maar gezeik heb van die wikilui? En dat terwijl ik hier geen bal aanvind en het mij onmogelijk is gemaakt te doen wat ik wel leuk vind en goed kan, artikeltjes schrijven? Het is maar een vraag hoor. [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 12:04 (CEST)
::Je nomineert hier de hele tijd, maar doet nooit zelf iets om de inhoud te verbeteren, bijv. door zelf ook eens een aanhaling bij een citaat te zoeken. Dat is mijn hele punt hier. Ik heb het nu een tijdlang gedaan, daar heb ik nu helemaal geen zin meer in en dat is voor een heel groot deel aan jouw algehele optreden hier te danken, met name ook de manier waarop je met medegebruikers omgaat. Dus precies wat je hier noemt, daar maak je je in feite vooral zelf schuldig aan. Jij nomineert maar de hele tijd door even een parametertje te veranderen in "weg", ik of iemand anders die hier eerder actief was (iedereen behalve jij en Whaledad heeft werkelijk iedereen hier inmiddels wel de pijp aan Maarten gegeven) mocht vervolgens al het opknapwerk doen. In de tussentijd hang jij hier vooral als een eeuwige zatlap rond op alle mogelijke overlegpagina's en in "de steeg" waar alles en iedereen een emmer bagger van je over zich heen kan krijgen en ondertussen is wel dit hele project leeggelopen. Sorry, maar ik laat me daar even niet meer voor gebruiken. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 30 apr 2016 12:38 (CEST)
 
:::De emmers bagger die ik gooi over sommigen kan niet groot genoeg zijn. Dat zijn namelijk figuren die we hier helemaal niet kunnen gebruiken en die ik verantwoordelijk acht voor het totaal vernielen van de wiki-projecten. het is natuurlijk glashelder dat de heer VV met al zijn aliassen een belang heeft bij het voortbestaan van de feestcommissie, ook wel Wikimedia genaamd en verder werkelijk niks met de inhoud heeft. Anders dan de bestaande situatie in stand houden.
:::Over jouw gooi ik zelden tot nooit bagger en het compliment dat de arbcom nog een stuk normaler was toe jij er nog in zat kun je van me krijgen, dus ik ben wel terdege selectief. Kennelijk liet jij je minder makkelijk om de tuin leiden.
:::En ik heb erg weinig met gevoeligheden van anderen te maken, ik hou mij slechts aan de opdracht van Jimbo en verwijder copyvio en rommel. En daarna zien we het wel als die lijsten af zijn. Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 13:41 (CEST)
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu