Overleg gebruiker:Graaf Statler: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
:Misschien, als het stof wat gevallen is moeten we het eens hebben over dat archiveren en bijdrages van anderen verwijderen. Zodat daar regels voor zijn. Nu wordt dat archiveren namelijk vooral gebruikt om weg te komen met wangedrag. Eigenlijk blijf ik bij mijn stelling dat Vinvlught zijn OP pas mag archiveren nadat hij een fatsoenlijk antwoord heeft gegeven. En dat liefst ook even laat staan. Wij bepalen hier namelijk de regels, en niet hij! Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 15:39 (CEST)
::De discussie op de OP van VV is allang geen "''inhoudelijke discussie''" meer. Ik wil het best wel eens hebben over verwijderen/archiveren van de OP als daar uitdrukkelijke vragen over WQ openstaan. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 29 apr 2016 17:11 (CEST)
:::Klopt. maar Vinvlught kwam mij achterna met onaangepast gedrag, net zoals op pedia. Maar hoe dan ook, een discussie dient nimmer "beslecht' te worden met de argumenten van je tegenstander weg te halen of door te archiveren! Een mod kan ingrijpen, allemaal goed, maar niet zo! Draai u maar een voorstel in elkaar als uwiltu wilt, dat vertrouw ik u wel toe. Bekende recept, u luistert naar eventuele input, maar neemt de uiteindelijke beslissing. Zo kan datdit niet doorgaan.! Er moet duidelijkheid komen! [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 17:23 (CEST)
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu