Sjabloon:Te verwijderen paginas: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
<b>Dit is meestal geen bezwaar tegen het onderwerp zelf. Een verwijderde pagina kan later gewoon opnieuw worden aangemaakt.</b> Is er een pagina op de lijst die u meent een zinvolle inhoud te kunnen geven, dan kan dat: geef dan op deze lijst aan dat u de pagina zinvol aangevuld hebt. De pagina zal dan niet verwijderd worden. Wilt u een pagina op een later tijdstip verbeteren, laat het dan verwijderen en maak die pagina later opnieuw aan.
 
Mocht u het niet eens zijn met het plaatsen van een pagina op deze lijst, dan kunt u dat '''met redenen''' aangeven. Bedenk hierbij dat de Verwijderlijst geen stemlokaal is; een moderator zal uiteindelijk over nominaties beslissen op basis van '''inhoudelijke argumenten''', niet op basis van stemmen. Langere discussies over het al dan niet verwijderen van een pagina zijn het meest op hun plaats op de [[Overleg Wikiquote:Te verwijderen pagina's|overlegpagina]] bijvan de betreffende pagina.
 
Plaats een artikel wat volgens u niet in Wikiquote thuishoort en dus volgens u voor verwijderingen in aanmerking komt onderaan deze lijst. Als het om volledige onzin gaat (of uw eigen fout), nomineer het artikel dan voor directe verwijdering. Indien er nog geen kopje met de juiste datummaand is maakt u dat dan aan.
 
===Aanbevelingen===
Wanneer u een pagina op deze lijst zet, is het vaak goedbelangrijk om ook op de pagina zelf te vermelden dat deze op de nominatie voor verwijdering staat. Dit kan eenvoudig gedaan worden door bovenaan een van de volgende teksten te plaatsen:
* [[:Sjabloon:Verwijder|<b><nowiki>'''{{tl|verwijder}}</nowiki></b>]]''' een algemene tekst voor te verwijderingsnominatie, met categorie-aanduiding voor het type probleem.
* [[:Sjabloon:Nuweg|<b><nowiki>'''{{tl|nuweg}}</nowiki></b>]]''' voor pagina's die meteen verwijderd kunnen worden: pagina's met onzinteksten, zandbak-achtige experimenten, maar ook die met grove auteursrechtenschendingen, beledigende teksten of anderszins aanstootgevend gedrag.
 
<!--
'''Kandidaten directe verwijdering'''
Pagina's die voor directe verwijdering in aanmerking komen zijn die pagina's met onzinteksten, zandbak-achtige expirimenten, maar ook die met beledigende teksten of anderszins aanstootgevend gedrag. Graag geen tekst toevoegen op de pagina zelf. Als u de pagina niet wilt laten staan zoals deze is, dan graag helemaal leegmaken. Zo is de pagina voor de conciërges het snelst te verwijderen.
-->
<center>[[Wikiquote:Instructies voor Moderatoren (bij verwijderen pagina's)|Instructies voor Moderatoren]]
</center>

Navigatiemenu