Naar inhoud springen

Sjabloon:Waarschuwing-anoniem

Uit Wikiquote
   Waarschuwing!
Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikiquote!

Beste gebruiker van IP-adres Waarschuwing-anoniem,

Uw internetaansluiting heeft een IP-adres. En vanaf dit IP-adres Waarschuwing-anoniem is vandalisme op Wikiquote gepleegd. Doordat de adressen soms opnieuw willekeurig worden uitgedeeld door uw provider, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikiquote, welkom!

Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikiquoteartikelen maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik van Wikiquote zal dit adres geblokkeerd worden; u zult dan niets meer kunnen wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd. Dit is dan hieronder vermeld.

U kunt oefenen met Wikiquote in de zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.

Wikiquote hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!