Naar inhoud springen

Sjabloon:Hola

Uit Wikiquote
Hallo Hola, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikiquote!
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikiquote! Welkom op Wikiquote, een project om citaten van bekende en belangrijke personen te ordenen!
Wikiquote is een project om citaten van bekende en belangrijke personen te ordenen!
Als je nog niet vertrouwd bent met Wikiquote, lees dan eerst onze welkom voor nieuwelingen eens door, waarin tips staan over het gebruik van Wikiquote. Ook zijn de gebruikershandleiding en de richtlijnen eens handig om door te lezen.
Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere gebruikers ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina.

Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~ Je krijgt dan zoiets als: Hola 30 mrt 2009 14:57 (CEST)

Dan rest me nu alleen nog je veel plezier en succes te wensen op Wikiquote!De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer het sjabloon wordt geplaatst

Gebruik

Gebruik dit welkomssjabloon zo:

{{subst:Hola}} ~~~~

Let op: het sjabloon dient altijd gesubstitioneerd te worden, anders werkt het niet! Zie de overlegpagina voor een werkend voorbeeld.