Holle Bolle Gijs

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Holle Bolle Gijs is voorgedragen ter (her)beoordeling aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).
Broom icon.svg     Dit lemma heeft nog wat opknapwerk nodig om in de afgesproken stijl van Wikiquote te worden gebracht.

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma geplaatst is op de Te (her)beoordelen pagina's, heeft iedereen de tijd om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na verloop van tijd de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien er op de pagina ter herbeoordeling overeenstemming is bereikt, zodat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Holle Bolle Gijs worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Holle Bolle Gijs in de Efteling

Holle Bolle Gijs is een figuur uit een sprookje, die veel kon eten, maar daarna nog altijd honger had. Ook is Holle Bolle Gijs een prullenbak in De Efteling.

  • "Papier hier" - Standaardzin van de prullenbak Holle Bolle Gijs in De Efteling.
    • Bron: [1], YouTube
    • Aanhaling: