Hermann Hesse

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit lemma over Hermann Hesse is voorgedragen voor verwijdering aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).
TAR Exclamation icon.svg     Van een of meer anderstalige citaten ontbreekt het citaat in de oorspronkelijke taal.
Broom icon.svg     Dit lemma heeft nog wat opknapwerk nodig om in de afgesproken stijl van Wikiquote te worden gebracht.

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma op de Verwijderlijst is geplaatst, heeft iedereen nog 14 dagen om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na 14 dagen de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien op de verwijderlijst overeenstemming is bereikt, dat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Hermann Hesse worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Hermann Hesse 1927 Photo Gret Widmann.jpg

Hermann Hesse (1877-1962) was een Duits/Zwitsers schrijver, poëet en schilder.

  • "En als laatste wond hij er geen doekjes om een diepgeworteld wantrouwen te koesteren jegens alle geschiedfilosofieën"
    • Bron: Het Kralenspel, De missie.