Wim T. Schippers

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Wim T. Schippers is voorgedragen ter (her)beoordeling aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
    Van een of meer citaten ontbreken primaire bronnen (die ondersteunen dat dit citaat inderdaad is uitgesproken door deze persoon).

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma geplaatst is op de Te (her)beoordelen pagina's, heeft iedereen de tijd om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na verloop van tijd de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien er op de pagina ter herbeoordeling overeenstemming is bereikt, zodat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Wim T. Schippers worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Wim T. Schippers, Utrecht 2009.
Informatie bij zusterprojecten:
artikel in Wikipedia
media bij Commons
Informatie in externe bronnen:
DBNL pagina in DBNL
IMDb pagina in IMDb
KB pagina in KB-catalogus
RKD pagina in RKD

Wim T. Schippers (Groningen, 1 juli 1942) is een Nederlands televisiemaker, radiomaker, schrijver en beeldend kunstenaar; schreef teksten voor radio- en televisieprogramma's, waarin diverse typetjes optraden.


  • „Ik doe geen enkele moeite om jonger te doen dan dat ik ben, maar tegelijkertijd realiseer ik me dat leeftijd slechts een getal is, verder niet. Als alles goed functioneert, wat is er dan oud aan? Een mens is al eeuwenlang hetzelfde, er zit misschien wat slijtage in, maar het ontwerp is niet verouderd.”
  • Bron: onbekend
  • Aanhaling(en): Tijdschrift FilmValley, november 2007, p. 116.