Tony Blair

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Tony Blair heeft een of meer problemen
    Van een of meer citaten ontbreken primaire bronnen (die ondersteunen dat dit citaat inderdaad is uitgesproken door deze persoon).
    Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).
    Dit lemma heeft nog wat opknapwerk nodig om in de afgesproken stijl van Wikiquote te worden gebracht.

Help mee deze problemen op te lossen. Indien deze problemen niet in redelijke tijd worden opgelost, worden de betreffende citaten naar Overleg:Tony Blair verplaatst. Als echter alle citaten in dit lemma een of meer onopgeloste problemen hebben, zal het lemma uiteindelijk voor verwijdering worden voorgedragen op de Verwijderlijst. LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Tony Blair worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}.

Anthony Charles Lynton "Tony" Blair (6 mei 1953) is een Brits politicus. Hij is lid van de Labour Party. Tegenwoordig is hij diplomaat.

Blair (2007)
  • "Socialism, for me, was never about nationalization or the power of the state, not just about economics, or even politics; it is a moral purpose to life, a set of values, a belief in society, in cooperation, in achieving together what we cannot achieve alone."
    • Vertaling: "Socialisme is voor mij nooit een kwestie geweest van nationalisatie of de macht van de staat, niet alleen maar een zaak van economie of zelfs politiek. Het is een moreel doel van het leven, een verzameling waarden, het geloof in de samenleving, in samenwerking, in het samen bereiken van doelen die we niet alleen kunnen bereiken."