Tommy Cooper

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Tommy Cooper is voorgedragen ter (her)beoordeling aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
    Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma geplaatst is op de Te (her)beoordelen pagina's, heeft iedereen de tijd om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na verloop van tijd de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien er op de pagina ter herbeoordeling overeenstemming is bereikt, zodat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Tommy Cooper worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Wassenbeeld van Tommy Cooper bij Madame Tussauds in Blackpool, Lancashire

Tommy Cooper (19 maart 1921 – 15 april 1984) was een Brits komiek en illusionist..


  • „Eén op de vijf mensen op de wereld is Chinees, en wij zijn met zijn vijven in de familie, dus één van ons moet het zijn. Dus is het of mijn vader of mijn moeder. Of mijn oudere broer Colin. Of mijn jongere broer Ho-Chan-Chu. Maar ik denk dat het Colin is.”


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Tommy Cooper.