Thijs Homan

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit lemma over Thijs Homan heeft een of meer problemen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee deze problemen op te lossen. Indien deze problemen niet in redelijke tijd worden opgelost, worden de betreffende citaten naar Overleg:Thijs Homan verplaatst. Als echter alle citaten in dit lemma een of meer onopgeloste problemen hebben, zal het lemma uiteindelijk voor verwijdering worden voorgedragen op de Verwijderlijst. LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Thijs Homan worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}.

Thijs Homan (1957) is een Nederlands bedrijfskundige en hoogleraar Implementation and Change Management bij de Open Universiteit.


  • „Veelal is de positie van de verandermanager te vergelijken met die van een ballonvaarder. De manager is degene die naar buiten moet kijken; die de markt en de omgeving in de gaten moet houden. Blijken de ontwikkelingen in die buitenwereld groot te zijn, dan moet – zo zegt de bedrijfskundige theorie – de organisatie zich aanpassen ‘om zo goed mogelijk op de veranderingen in de markt te kunnen inspelen’.”


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Thijs Homan.