Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
115 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
::Ik dacht dat de gedachte achter Wikiquote was om inderdaad markante quotes te verzamelen: quotes die meer dan eens worden aangehaald. De enorme opruimklus hier op Quote heeft dan ook mijn volledige steun. [[Gebruiker:Vinvlugt|Vinvlugt]] ([[Overleg gebruiker:Vinvlugt|overleg]]) 4 jul 2018 15:31 (CEST)
:::En die van mij! Whaledad heeft zeer veel werk verzet om de ondermijning van dit project door De Wikischim en Mdd een halt toe te roepen. [[Gebruiker:Marrakech|Marrakech]] ([[Overleg gebruiker:Marrakech|overleg]]) 5 jul 2018 13:32 (CEST)
::::Heeft Mdd een ander die acceptabel is en hier met vergelijkbare inzet als moderator wil functioneren.? Het is voor een groot deel aan Whaledad te danken dat de zooi hier behoorlijk opgeschoond is en dat deze wikiqoute niet hetzelfde overkomen is als de Franse Wikiquote. Daar heeft Wikimedia Foundation besloten radicaal alles in de hoofdnaamruimte te wissen vanwege grote problemen met schendingen van auteursrechten (zie [https://meta.wikimedia.org/wiki/Communications_committee/Subcommittees/Press/2006/03/28_fr.Wikiquote_brief]). Toen was het dus alles weggooien, uithuilen en helemaal opnieuw beginnen zonder dezelfde fouten te maken. - [[Gebruiker:Robotje|Robotje]] ([[Overleg gebruiker:Robotje|overleg]]) 8 jul 2018 15:27 (CEST)
 
== Verzoek tot (tijdelijke) deblokkering van De Wikischim ==
216

bewerkingen

Navigatiemenu