Sjabloon:Te verwijderen paginas: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
 
<TABLE align=center border=1 bgcolor=#fffff7 cellpadding=4 cellspacing=0><TR><TD>
{{beheerpagina's}}
Deze pagina is bestemd voor het vermelden van pagina's die (her)beoordeeld dienen te worden door een moderator en eventueel in hun geheel uit het systeem verwijderd kunnen worden. Dit kunnen pagina's zijn waarvandie deniet inhoudaan verplaatstde isconventies voldoen, waar overbodigewaarvan informatiede ininhoud staatverplaatst is, waar geen (zinnige)overbodige informatie in staat, etcetera.
 
<b>Dit is meestal geen bezwaar tegen het onderwerp zelf. Een verwijderde pagina kan later gewoon opnieuw worden aangemaakt.</b> Is er een pagina op de lijst die u meent een zinvolle inhoud te kunnen geven, dan kan dat: geef dan op deze lijst aan dat u de pagina zinvol aangevuld hebt. De pagina zal dan niet verwijderd worden. Wilt u een pagina op een later tijdstip verbeteren, laat het dan verwijderen en maak die pagina later opnieuw aan of deze in uw gebruikersruimte plaatsen.
 
Mocht u het niet eens zijn met het plaatsen van een pagina op deze lijst, dan kunt u dat '''met redenen''' aangeven. Bedenk hierbij dat dedeze Verwijderlijstlijst geen stemlokaal is; een moderator zal uiteindelijk over nominaties beslissen op basis van '''inhoudelijke argumenten''', en niet op basis van stemmen. Langere discussies over het al dan niet verwijderen van een pagina zijn het meest op hun plaats op de [[Overleg Wikiquote:Te verwijderen pagina's|overlegpagina]] van de betreffende pagina.
 
Plaats een artikel wat volgens u niet in Wikiquote thuishoort, en dus volgens u voorherbeoordeeld verwijderingendient inte aanmerking komtworden onderaan deze lijst. Als het om volledige onzin gaat (of uw eigen fout), nomineer het artikel dan voor directe verwijdering. Indien er nog geen kopje met de juiste maand is maakt u dat dan aan.
 
===Aanbevelingen===
Wanneer u een pagina op deze lijst zet, is het belangrijk om ook op de pagina zelfaan te vermeldengeven dat deze opvoorgedragen deis nominatieter voor(her) verwijdering staatbeoordeling. Dit kan eenvoudig gedaan worden door bovenaan een van de volgende teksten te plaatsen:
* '''{{tl|verwijder}}''' een algemene tekst om een pagina ter herbeoordelen voor te verwijderingsnominatiedragen, met categorie-aanduiding voor het type probleem.
* '''{{tl|nuweg}}''' voor pagina's die meteen verwijderd kunnen worden: pagina's met onzinteksten, zandbak-achtige experimenten, maar ook die met grove auteursrechtenschendingen, beledigende teksten of anderszins aanstootgevend gedrag.
 

Navigatiemenu