Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
257 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
::::De pagina waarop Robotje kennelijk doelt (De rest waren aanpassingen aan de praktijk.) is [[Wikiquote:Criteria voor relevantie]], waarop dat sjabloon ruim een jaar geleden is geplaatst door een gebruiker die daarna zeg maar niet actief meer is. En daar is niks aan veranderd, ik ben met een nieuw voorstel bezig in mijn gebruikersruimte. (Wikiquote:Huisregels) En wat mij betreft mag de periode waarover er gepraat wordt over deze veranderingen en de andere aanpassingen best verlengt worden naar b.v. een maand. Maar ik denk dat het zinnig is die discussie inhoudelijk, beleefd en zakelijk te houden, en geen discussies gaan voeren hoe lang iemand al dan niet actief is, en geen overeenkomst gaan trachten te bereiken over zaken die niet in overeenstemming met de wet zijn (Het citaatrecht in dit geval.) Of zaken erbij te slepen die niet gericht zijn op het behalen van onze doelstellingen. Maar had u een ander voorstel? En ook ik nodig Iedereen van harte uit aan een degelijke <u>inhoudelijke</u> discussie deel te nemen, dus ook Robotje. [[Gebruiker:The Postman Always Rings Twice|The Postman Always Rings Twice]] ([[Overleg gebruiker:The Postman Always Rings Twice|overleg]]) 30 mrt 2017 23:49 (CEST)
:::::Ik had het over [[Wikiquote:Regelingen rond moderatoren]] en daar is toch echt de opmerking dat het nog geen officiële regeling betrof vervangen door een tekst die, zo te zien, door de nieuwe gebruiker in z'n eentje herschreven is waarbij die opmerking dat het nog geen officiële regeling is verwijderd is. Wat er nog meer door hem/haar aangepast is weet ik niet maar de aanpassingen van die pagina vind ik al niet kunnen. - [[Gebruiker:Robotje|Robotje]] ([[Overleg gebruiker:Robotje|overleg]]) 31 mrt 2017 00:06 (CEST)
::::::Want..... en graag een inhoudelijke reactie. En kun je ook uitleggen wat hier (Niet op andere projecten dus) de officiele procedure is en waarom het geen officiele regeling is? Dit is namelijk slechts een aangepast aan de praktijk hier, meer niet. En wie of wat dat gedaan heeft, een nieuwe of oude medewerker doet niet ter zake. Zo is de praktijk hier, dus wat is er mis mee die ook te omschrijven? En zo is het hier altijd gegaan, dus snap je probleem niet zo goed. Whaledad heeft ook verschillende teksten op deze manier aangepast of herschreven. Het enige wat hier telt is namelijk dat iets gericht moet zijn op een verbetering en het bereiken van de doelstellingen. En wie dat doet is totaal oninteressant. Ook wie het er al dan niet mee eens is trouwens. Het systeem is hier namelijk anders. De moderator hoort de argumenten, en neemt een beslissing daarover op grond of dat ook het geval is. (Een verbetering dus) . [[Gebruiker:The Postman Always Rings Twice|The Postman Always Rings Twice]] ([[Overleg gebruiker:The Postman Always Rings Twice|overleg]]) 31 mrt 2017 00:40 (CEST)

Navigatiemenu