Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
527 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
:::Robotje heeft volledig gelijk, dat we ook hier zorgvuldig handelen als het gaan om vervangen/updaten van officiële richtlijnen en pagina's, ook al is het een kleine gemeenschap van actieve gebruikers. Ik kan me ook niet zo goed vinden in de "veertien dagen" regel, ook al omdat de meesten hier niet dagelijks actief zijn. Er is geen haast bij, en laten we dus de zorgvuldigheid in acht nemen. Ik wil Robotje ook van harte uitnodigen om over de voorgestelde wijzigingen mee te praten en mee te denken. Ik roep de Postman ook op om zich wat minder agressief t.o.v. Robotje op te stellen. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 mrt 2017 21:39 (CEST)
::::De pagina waarop Robotje kennelijk doelt (De rest waren aanpassingen aan de praktijk.) is [[Wikiquote:Criteria voor relevantie]], waarop dat sjabloon ruim een jaar geleden is geplaatst door een gebruiker die daarna zeg maar niet actief meer is. En daar is niks aan veranderd, ik ben met een nieuw voorstel bezig in mijn gebruikersruimte. (Wikiquote:Huisregels) En wat mij betreft mag de periode waarover er gepraat wordt over deze veranderingen en de andere aanpassingen best verlengt worden naar b.v. een maand. Maar ik denk dat het zinnig is die discussie inhoudelijk, beleefd en zakelijk te houden, en geen discussies gaan voeren hoe lang iemand al dan niet actief is, en geen overeenkomst gaan trachten te bereiken over zaken die niet in overeenstemming met de wet zijn (Het citaatrecht in dit geval.) Of zaken erbij te slepen die niet gericht zijn op het behalen van onze doelstellingen. Maar had u een ander voorstel? En ook ik nodig Iedereen van harte uit aan een degelijke <u>inhoudelijke</u> discussie deel te nemen, dus ook Robotje. [[Gebruiker:The Postman Always Rings Twice|The Postman Always Rings Twice]] ([[Overleg gebruiker:The Postman Always Rings Twice|overleg]]) 30 mrt 2017 23:49 (CEST)
:::::Ik had het over [[Wikiquote:Regelingen rond moderatoren]] en daar is toch echt de opmerking dat het nog geen officiële regeling betrof vervangen door een tekst die, zo te zien, door de nieuwe gebruiker in z'n eentje herschreven is waarbij die opmerking dat het nog geen officiële regeling is verwijderd is. Wat er nog meer door hem/haar aangepast is weet ik niet maar de aanpassingen van die pagina vind ik al niet kunnen. - [[Gebruiker:Robotje|Robotje]] ([[Overleg gebruiker:Robotje|overleg]]) 31 mrt 2017 00:06 (CEST)
216

bewerkingen

Navigatiemenu