Overleg gebruiker:De Wikischim: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.251 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
kGeen bewerkingssamenvatting
::::::Daar zeg je het zelf al, gebaseerd op een andere bron, <u>dus er is geen bron</u>, terwijl dat wel verplicht is volgens het citaatrecht. En blijft die context die er niet is.
::::::Schim, ik heb je al kei- en kei harde bewijzen gegeven dat dit een schending van auteursrechten is. Roepen dat een bewijs geen bewijs is maar geblaat maakt bepaald niet veel indruk, en als je het er niet mee eens bent had je de anti-citaatwetpartij of zoiets en moeten oprichten en met de verkiezingen mee moeten doen. Want welles nietes gaan spelen over dingen die simpelweg in de wet staan, is al even onzinnig als gaan trekken aan het oordeel van een gekwalificeerd jurist als niet-jurist. Of wil je nu ook nog gaan ontkennen dat een verplichte bronvermelding niet in de auteurswet staat? [[Gebruiker:Tiffany twisted|Tiffany twisted]] ([[Overleg gebruiker:Tiffany twisted|overleg]]) 6 mrt 2017 21:43 (CET)
::::::En kijk, daar heb je het dus weer: jij beweert nu dat ik heb beweerd dat er een andere bron dan de opgegevene moet zijn, terwijl dat helemaal nergens uit wat ik hierboven schrijf valt op te maken. Ik neem van mijn kant verder gewoon aan dat de tekst uit 2002 met toestemming is hergebruikt. Of denk jij soms dat de aken gecompliceerder liggen? Zelfs al zou je eventueel gelijk hebben, wat zegt dat van zichzelf over een schending van auteursrechten? Heel weinig tot niets. En zo gaat het dus bij jou heel vaak; je gooit van alles wat je grotendeels zelf hebt verzonnen willekeurig bij elkaar om maar een punt te kunnen maken, vaak volstrekt onzinnige nominaties te doen e.d. Je favoriete tactiek is misschien wel de hele Foundation in een kwaad daglicht stellen. Afijn, hier op Wikiquote kun je tenminste ongestoord je gang gaan, dit is immers de enige speeltuin waar je nog wordt toegelaten (door een mod die zo'n beetje alles van ''jou'' door de vingers ziet.) En dit is het laatste wat ik voorlopig hier schrijf dus spaar je liever de moeite om nog met een nieuwe reactie te komen (waarvan ik al wel zo'n betje wet wat die zal zijn.) [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 6 mrt 2017 22:47 (CET)
6.451

bewerkingen

Navigatiemenu