Overleg gebruiker:De Wikischim: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
::How, stop. Niemand het kattenluik uit! Ik geen vier redenen waarom dat artikel niet in orde is. 1) Het is een gezochte themapagina met een citaat. 2)Het citaat is niet markant. 3) Er is geen context, een vereiste, 4) De bron is niet in orde want die is niet te vinden. Wat is jouw commentaar? Behouden en spijkers op laag water zoeken en een rits gedoe. Nou vraag ik je nogmaals, wie lult er hier uit zijn nek, en wederom, probeer eens bij het onderwerp te blijven! En het citaatrecht, waarin die eisen nu eenmaal zijn vastgelegd, zijn bepaald niet mijn blauwe ogen die ik trouwens niet heb! [[Gebruiker:Tiffany twisted|Tiffany twisted]] ([[Overleg gebruiker:Tiffany twisted|overleg]]) 6 mrt 2017 20:42 (CET)
:::Als je alles wat hier relevant is nog eens goed nakijkt, zie je dat er van geen van deze vier punten iets overeind blijft. Die context presenteer je nu weer als een aanvullende verplichting, terwijl je volgens mij ook wel weet dat het dat zeker niet is. Ik ga je verder niet alles voorkauwen, het is hier geen basisschool. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 6 mrt 2017 20:52 (CET)
::::1) Een artikel is te mager voor een themapagina. Kun je het niet mee eens zijn, vooruit. 2) Ook zoiets, dat markant kan je het wel of niet mee eens zijn. 3) Dat van die contect heeft Whaledad bij een geclassificeerd jurist nagevraagd, en dat is voor jouw en mij einde discussie, want zowel jij als ik hebben aangegeven dat niet te zijn! 4) Bronvermelding is een absolute vereiste binnen het ciaatrechtcitaatrecht, dus er zijn twee wettelijke redenen, en twee afspraken die hier gelden die een dwingend eredenreden zijn het artikel te nuweggen of ter verwijdering voor te dragen, dus ik snap werkelijk niet dat jij durft te stellen dat dit geen hout snijdt! [[Gebruiker:Tiffany twisted|Tiffany twisted]] ([[Overleg gebruiker:Tiffany twisted|overleg]]) 6 mrt 2017 20:59 (CET)
352

bewerkingen

Navigatiemenu