Overleg gebruiker:Whaledad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
2.854 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
Nieuw kopje aangemaakt: Mijn samenvatting van hetgeen hieraan vooraf ging
(Nieuw kopje aangemaakt: Mijn samenvatting van hetgeen hieraan vooraf ging)
 
*Helder. Blijven bij mij twee vragen hangen. Waarom druk je dan volkomen tegen de regels een Global lock door, en doe je zulke dingen ook in de echte maatschappij. Ik bedoel, als je buurman iets doet wat je niet bevalt maar wel mag, steek je dan ook zijn auto in de fik? Vriendelijke groet, Graaf Statler. PS Volledig eens met Vinvught in die zin dat ik ook hoop dat het blok voor Schim niet vopr altijd is, en gaarne een uitleg van Natuur12 over mijn lock. Want hij heeft het over de goddelijke status van Whaledad, maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de zijne na zijn uitleg van: Ja, ik negeerde alle regels in het algemeen belang. Want dat gaat nergens over! Dus Natuur12, kom eens met wat beters. Graaf Statler
 
== Mijn samenvatting van hetgeen hieraan vooraf ging ==
 
Er wordt hierboven danig heen en weer gepraat, maar er is weinig structuur en weinig zicht op wat er nu werkelijk is gebeurd. Ik denk dat dat ook leidt tot vragen die ogenschijnlijk niet beantwoord zijn.
 
Laat me proberen ter verduidelijking de gebeurtenissen op een rijtje te zetten:
 
- De afgelopen 4 jaar zijn het vooral GS en DW geweest die een enorme hoeveelheid werk hebben verzet om WQ te fatsoeneren. Dit werk ging lang niet altijd zonder slag of stoot, omdat DW last heeft van behouddwang, terwijl GS een veel kritischer schifting voorstaat. Maar ondanks deze strubbelingen vorderde dit werk grotendeels gestaag.
- In februari van dit jaar kwam Vinvlugt hier om lemma's te nomineren met citaten die niet markant waren. DW verzette zich hier heftig tegen (zoals hij al 4 jaar lang doet). - (Dit is UITDRUKKELIJK geen verwijt in de richting van Vv.)
- In mei van dit jaar kwam het tussen DW en GS over ditzelfde onderwerp tot een steeds heftiger-wordende uitbarsting, die uiteindelijk leidde tot het "van het pad gaan" van GS
- Ik blokkeerde GS lokaal, zodat hij tot rust zou kunnen komen, maar hij kwam met sokpoppen terug om de uitbarsting (die inmiddels al niets meer met markant en DW te maken had) voort te zetten, waarna ik het blok omzette naar OT en de sokken ook stelselmatig blokte.
- Helaas verplaatste GS zijn tirade toen naar andere WM-projecten (en o.a. gericht op verschillende NL-WP -gebruikers), hetgeen uiteindelijk resulteerde in een OT-blok op NL-WP, verschillende andere projecten en uiteindelijk een global lock.
- Na een mislukte poging van GS om het lock ongedaan te krijgen, kreeg hij via email van DW een uitnodigen om op Wikibooks (waar hij ook enigszins actief was geweest) RUSTIG verder te werken.
- GS ging hierop in, maar de eerste paar pogingen leidde alsnog tot onrust, hetgeen leidde tot het blokken van die sokken.
- Een volgende poging verliep wel rustig en de sok werd niet aangepakt
- In een email-wisseling tussen Natuur12 en mij gaf deze mij aan dat als deze nieuwe sok zich rustig zou houden, hij daar verder geen moeite mee had. (Let wel, dat er dus voordien op WB met eerdere sokken van GS wel degelijk onrust was geweest en dat Natuur12 hiervan op de hoogte was. Dit in tegenstelling tot wat Natuur12 op deze pagina suggereert.)
- Na enige tijd begon GS ook op WQ met een nieuwe sok RUSTIG bijdragen, hetgeen ik dus ook accepteerde.
- Waar ik echter niet op had gerekend, was dat DW de sok van GS op WQ niet zou accepteren, omdat GS kritscher op artikelen is dan DW welgevallig is. Dus begon DW GS aan te vallen, hetgeen tot de huidige situatie heeft geleid.
 
[[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 12 aug 2016 23:02 (CEST)

Navigatiemenu