Overleg gebruiker:Whaledad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
277 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
:::::::::::::In plaats van hierover in discussie te gaan is het misschien een beter idee als iemand bij de stewards gaat vragen of dit mogelijk is. En fijn dat je zo op de regels bent Robotje maar wat Ik niet helemaal snap is waar je was op Meta. In chocoladeletters staat namelijk boven die pagina daar dat global locs niet hiervoor bedoeld zijn..... Graaf Statler
::::::::::::::Beste Whaledad, ik wist niet dat er een mogelijkheid was om globale locks te omzeilen. Maar dat is nog steeds geen antwoord op mijn vraag. Laat ik die herformuleren: wie heeft er besloten dat Graaf Statler hier weer mag bijdragen? En op basis waarvan? [[Gebruiker:Vinvlugt|Vinvlugt]] ([[Overleg gebruiker:Vinvlugt|overleg]]) 12 aug 2016 08:04 (CEST)
:::::::::::::::For the record. Alleen de sokken een lock geven en het hoofdaccount unlocked laten is geen ongewone constructie als een grotere wiki een gebruiker gewoon toelaat. [[Gebruiker:Natuur12|Natuur12]] ([[Overleg gebruiker:Natuur12|overleg]]) 12 aug 2016 11:35 (CEST)
 
::::::::Als u geen onderscheid maakt tussen de situatie aankijken wanneer het om een project gaat waar geen lokaal blok is en de gemeenschap aldaar niet te maken heeft gehad met de problematiek in plaats van gelijk met de hand van god naar binnen te stampen ten opzichten van het faciliteren van blokontduiking op een project waar wel verstoring heeft plaatsgevonden en een lokaal blok van kracht is snap ik dat u mijn mail zo geïnterpreteerd heeft. Dit is alleen nimmer de boodschap geweest die ik wilde overbrengen.
 
30

bewerkingen

Navigatiemenu