Overleg gebruiker:Whaledad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
2.133 bytes verwijderd ,  6 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
 
Ik wil graag alsnog rectificatie en liefst excuses van je dat je MIJ eergisteren hebt geblokkeerd, terwijl iedereen toch zo kon zien wie er op de OP van Vinvlugt zat te zieken. Nu is er alsnog ingegrepen zie ik, maar ondertussen is de schade al aangericht. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 1 mei 2016 10:43 (CEST)
 
::Nou, dat verdient de schim wel! Zoveel valse beschuldigingen naar zijn hoofd gehad! Beschuldigde zomaar die Vinvught ervan een sokpop te zijn! Nou, lusten zal dat manneke ervan! Ik heb al een gepeperde mail in de concepten voor arbcom staan! Wat heeft die man De Wikischim dwars gezeten zeg! Maar gelukkig OT geblokt. Eindelijk rust....[[Gebruiker:For old times' sake|For old times' sake]] ([[Overleg gebruiker:For old times' sake|overleg]]) 1 mei 2016 10:49 (CEST)
 
== Goed werk! ==
 
Nou Whaledad, jij bent tenminste een mod met ballen! Eindelijk iemand die die vreselijk Statler heeft aangepakt! Weet je, ik zal mijn kant van het verhaal aan arbcom mailen, en natuurlijk duidelijk dat zoiets in een OT blokkade moet eindigen want dat kan allemaal niet. Iemand die zomaar de privacy van een gebruiker schendt! Gelukkig, gelukkig is die onverlaat nu op elk project geblokt, zelfs op Sage! Ja echt, zelfs daar heeft hij het veel te bont gemaakt. Nou, mijn mail komt eraan hoor Arbcom! Ik zal eens een boekje over dat figuur open doen! Beschuldigd in de wilde weg gebruikers van Copyvio! En beweert dat er sokpoppen actief zijn! Waar haalt de zot het vandaan! Groet, [[Gebruiker:For old times' sake|For old times' sake]] ([[Overleg gebruiker:For old times' sake|overleg]]) 1 mei 2016 10:32 (CEST)
 
== Sokpoppen Statler ==
 
Dag Whaledad, dat het zo uit de hand zou lopen had ik niet verwacht, maar heel verrassend is het ook weer niet. Ik weet niet wat er vannacht allemaal voor verschrikkelijks is gezegd, maar dat gaat me ook niet aan. Of er moet sprake zijn van het schenden van mijn privacy. Zo ja, zou ik daar graag per mail van op de hoogte worden gesteld. Mijn vraag is of je Graaf Dracula en For old times sake ook blokkeert, want ik denk dat het niet de bedoeling is dat Statler middels die accounts zijn blokkade omzeilt. Wat vindt jij? Groet, [[Gebruiker:Vinvlugt|Vinvlugt]] ([[Overleg gebruiker:Vinvlugt|overleg]]) 1 mei 2016 12:18 (CEST)
:Sojelazerstraal een eind op, bijvoorbeeld naar trollopedia Chris! (Was trouwens je gebruikersnaam Chris, niks schending van je privacy aan) We hebben hier een mega-klus voor de boeg, en die gaan we afmaken! Ik heb de controlelijsten weer klaar gezet, je bent van harte uitgenodigd mee te helpen, dan gaat het allemaal wat sneller.
:Ik wil binnen TWEE maanden daar door zijn. Dan gaan we controleren op het markant zijn van citaten. Vanavond ga ik aan de gang, en wil verder door niks en niemand afgeleid, en zeker niet door jouw met je sokpoppen theater! Ben ik duidelijk geweest? Het gaat hier om de inhoud en niet om jouw eeuwige getroll! Dit moet gewoon een goed project worden namelijk! [[Gebruiker:Graaf Dracula|Graaf Dracula]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Dracula|overleg]]) 1 mei 2016 12:34 (CEST)

Navigatiemenu