Overleg gebruiker:Vinvlugt: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
3.422 bytes verwijderd ,  6 jaar geleden
Hopen dat Graaf Statler zijn belofte houdt en wegblijft van mijn OP, in ieder geval dat hij ophoudt met het ongedaan maken van mijn archiveringen
Geen bewerkingssamenvatting
(Hopen dat Graaf Statler zijn belofte houdt en wegblijft van mijn OP, in ieder geval dat hij ophoudt met het ongedaan maken van mijn archiveringen)
<div align="right"> [[Overleg gebruiker:Vinvlugt/Archief|Archief]]</div>
 
== Zeg....... ==
 
Dat archief van jouw klopt geloof ik niet helemaal. Daar ben je inderdaad niet goed in want volgens mij verdonkeremaan jij de delen waarin ik je uitleg dat je ongewenst gedrag vertoont. (O.a. Je misdragingen hier) En dit mag jij niet archiveren, want dit gaat over Quote. [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vinvlugt/Archief&curid=10757&diff=78217&oldid=78216 Ik doel op hier] en [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vinvlugt/Archief&curid=10757&diff=78216&oldid=78193 hier] Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 11:21 (CEST)
:GS, het staat VV vrij te archiveren in een pagina of in het "ronde archief" (aangezien alles toch in de "bewerkingsgeschiedenis" van de pagina bewaard blijft). Het is volstrekt onduidelijk of er nog concrete vragen m.b.t. WQ openstonden in die enorm uit de klaauw gelopen discussie. Het staat VV uds ook vrij om uw opmerking hierboven en deze van mij te archiveren zoals hij goeddunkt. Daarna staat het u vrij om hem concrete vragen te stellen voor zover deze betrekking hebben op WQ en (waar nodig) met duidelijke, concrete links zijn onderbouwd. Geen wollig gedoe met vage algemeenheden en niet-onderbouwde beschuldigingen a.u.b. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 17:30 (CEST)
::Nee heer Whaledad, of je archiveerd naar een archief, of naar het z.g.ronde archief. Maar niet selectief, want dan vervals je een archief. En natuurlijk vind u die discussie vies uit de hand gelopen, want ook u bent namelijk een sokpop en een bedrieger. Soort zoekt namelijk soort. 30 apr 2016 18:58 (CEST)
:::Beste Graaf Statler, als je ook maar een héél klein beetje de moeite had genomen je te verdiepen in de zaak, had je gezien dat ik stukken tekst verwijderde die dubbel in mijn archief stonden. Ik wilde juist een volledig archief aanleggen, in plaats van dat iemand maar de bewerkingsgeschiedenis erop na moet slaan. Maar jij verdiept je niet in zaken, jij roept maar wat: "volgens mij verdonkeremaan jij de delen waarin ik je uitleg dat". Iedereen met een beetje wiki-ervaring kan zien dat dat niet het geval is. Blijkbaar is dat te hoog gegrepen.
 
:::Mag ik je vragen waarom je de hele tijd weer het overleg opent? Ik heb vrij duidelijk aangegeven hier weg te willen, niet of nauwelijks bij te willen dragen, omdat Wikiquote mijn project niet is, waarom dan blijven overleggen? Ik wil niks van jou, jij hopelijk niks van mij. Een verklaring dat ik geen sokpoppen heb kun je op je buik schrijven. Ik laat me niet commanderen door iemand die denkt dat iedereen een sokpop is, kom nou toch. [[Gebruiker:Vinvlugt|Vinvlugt]] ([[Overleg gebruiker:Vinvlugt|overleg]]) 30 apr 2016 19:30 (CEST)
 
::Prima en graag zelfs! En laat mij verder met rust! Kom mij niet achterna. Val me in het vervolg niet meer lastig ! Hier en niet op Pedia. Ik bemoei je niet met jouw verder en jij niet met mij. En het interesseert mij geen barst wat je al dan niet beloofd, als ik maar verder geen last meer van je heb! In geen enkele hoedanigheid, of dat er nu een of 100 hoedanigheden zijn! En archiveer dit fraais maar. [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 21:45 (CEST)
304

bewerkingen

Navigatiemenu