Overleg gebruiker:Graaf Statler: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
== Blokkade ==
== Genoeg geweest op de OP van VV ==
 
GS, de verwijderingen door DW waren niet goed en ik heb hem daarvoor geblokkeerd, maar uw bijdragen op dei OP waren in zichzelf niet OK. Iemand's OP is zijn persoonlijk terrein, en hij/zijn kan daar archiveren zodra hem/haar dat goeddunkt. Hij/zij mag ook een discussie aldaar beëindigen door aan te geven dat alles wat gezegd moet worden is gezegd. Bezoekers hebben dat maar te respecteren. VV heeft aangegeven dat u nog een keer kont antwoorden, dat heeft u gedaan, daarmee is de discussie aldaar afgesloten. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 29 apr 2016 14:40 (CEST)
:Da's eigenlijk een pediaregel is het niet? ik vind namelijk eigenlijk dat als je iemand nadrukkelijk voor een inhoudelijke discussie uitnodigt je op de argumenten in moet gaan. En je er niet vanaf kunt maken met een of ander wollig, wazig antwoord en dan maar archiveren jongens.... Dat is geen manier van discussiëren.
:Vinvlught begon echt heel goed hier, maar verviel langzaam maar zeker in zijn foute en irritante gedrag van Pedia. Stoken in discussies, grove PA's. En dat zo iemand een keer keihard wordt aangepakt lijkt mij weinig verrassend.
:Misschien, als het stof wat gevallen is moeten we het eens hebben over dat archiveren en bijdrages van anderen verwijderen. Zodat daar regels voor zijn. Nu wordt dat archiveren namelijk vooral gebruikt om weg te komen met wangedrag. Eigenlijk blijf ik bij mijn stelling dat Vinvlught zijn OP pas mag archiveren nadat hij een fatsoenlijk antwoord heeft gegeven. En dat liefst ook even laat staan. Wij bepalen hier namelijk de regels, en niet hij! Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 15:39 (CEST)
::De discussie op de OP van VV is allang geen "''inhoudelijke discussie''" meer. Ik wil het best wel eens hebben over verwijderen/archiveren van de OP als daar uitdrukkelijke vragen over WQ openstaan. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 29 apr 2016 17:11 (CEST)
:::Klopt. maar Vinvlught kwam mij achterna met onaangepast gedrag, net zoals op pedia. Maar hoe dan ook, een discussie dient nimmer "beslecht' te worden met de argumenten van je tegenstander weg te halen of door te archiveren! Een mod kan ingrijpen, allemaal goed, maar niet zo! Draai u maar een voorstel in elkaar als u wilt, dat vertrouw ik u wel toe. Bekende recept, u luistert naar eventuele input, maar neemt de uiteindelijke beslissing. Zo kan dit niet doorgaan! Er moet duidelijkheid komen! [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 17:23 (CEST)
::::Da's prima, maar hanteer dan voorlopig dat VV alles van zijn OP mag archiveren muv openstaande, concrete vragen mbt WQ. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 29 apr 2016 20:20 (CEST)
:::::Uitstekend. En ik hoop dat Vinvlught of als constructieve medewerker teruggekeerd of gewoon wegblijft. Want al dat gemieter kost alleen maar tijd en is verschrikkelijk afleidend. Ik wil namelijk zo graag door die oersaaie listen heen en elke keer is het wat, en daar krijg ik schoon genoeg van. Ik vind dat iemand zich of loyaal als team player moet opstellen, of moet weggaan! En dan ook echt! En niet elke keer moet komen zeuren dat alles toch anders moet.
:::::We hebben duidelijke regels en afspraken hier, en we krijgen nu ook duidelijke afspraken voor die OP's, hou je eraan of ga weg! Meer smaken zijn er namelijk niet. En hoe veel je ook dramt en zeurt en naar streepjes licht zoekt, je zin krijg je toch niet! [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 20:56 (CEST)
 
==Aanhalingen...==
[https://www.google.nl/search?q=voorop+voor+aan+taaladvies&rlz=1C1ARAB_enNL494NL549&oq=voorop+voor+aan+taaladvies&aqs=chrome..69i57.3999j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=%22De+mensen+maken+hun+eigen+geschiedenis%2C+maar+zij+maken+die+niet+uit+vrije+wil%2C+niet+onder+zelfgekozen%2C+maar+onder+rechtstreeks+aangetroffen%2C+gegeven+en+overgeleverde+omstandigheden%22 zijn zo overal te vinden als je heel even zoekt]. De meeste citaten op Marx zijn verder al compleet. Een verwijdersjabloon is daarom hier (en op heel veel andere pagina's) onnodig. Eigenlijk vind ik het sjablonenplakken in dit soort gevallen waarbij de problemen zo op te lossen zijn zelfs vandalisme. Afijn, succes de komende tijd met alles weggooien (had ik al gezegd geloof ik). Ik ga hier iig geen enkele moeite meer voor doen. Na gisteren is de maat nu echt vol, en deze keer definitief. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 30 apr 2016 10:27 (CEST)
:Schim, je doet me het meest aan een kat denken die een plant omgooit, op zijn lazer krijgt, en door het kattenluik naar buiten vliegt om te ondekken dat het buiten regend. Die is ook zo weer terug namelijk. En ja, dat artikel Marx staat op de verwijderlijst, maar <u>onder het kopje te verbeteren</u>. Verder zou het inderdaad prachtig zijn als ik, terwijl ik veel liever artikeltjes schrijft in mijn eentje heel Quote zou herschrijven, maar of dat helemaal redelijk is betwijfel ik. En wat let je. Vaak staan die artikelen er een maand om op te knappen. Want ik kan niet eens wat weggooien!
 
Maar die hele Wikibeweging is een interesante hoor. Die komt er namelijk op neer, hoe kan ik met de minste moeite de hoogste wiki-status verdienen. En een beproefde, zeer succesvolle methode is zelf nauwelijks tot geen inspanning leveren, maar wel heel hard roepen dat de anderen aan de inhoud moet gaan werken. Maar zelf doe je natuurlijk geen fucking duck! Dan stapelt het werk van een ander zich namelijk op jouw conto, snap je? En dan kun jij lekker pret gaan maken in Italie, treffend opgemerkt door de heer VV, met je harsens vooraan bij Alex staan om de hoogste prijs in ontvangst te nemen, in kranten genoemd te worden, het is geweldig die Wiki-beweging! De volgende festiviteiten staan voor 10.000 euro weer op stapel, maar ff meehelpen, ho maar! </s>
 
:En denk nu niet dat ik enige behoefte aan dergelijke feestelijkheden heb, sterker nog, ik hou daar helemaal niet van, maar is het niet wat zuur dat de hele wikibewging stekeblind (natuurlijk had PeterB zijn standpunt anoniem kracht bijgezet) feestend en fuifend uit zijn neus loopt te vreten en</s> ik hier in mijn eentje met honderden citaten zit opgescheept en de hele tijd alleen maar gezeik heb van die wikilui? En dat terwijl ik hier geen bal aanvind en het mij onmogelijk is gemaakt te doen wat ik wel leuk vind en goed kan, artikeltjes schrijven? Het is maar een vraag hoor. [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 12:04 (CEST)
::Je nomineert hier de hele tijd, maar doet nooit zelf iets om de inhoud te verbeteren, bijv. door zelf ook eens een aanhaling bij een citaat te zoeken. Dat is mijn hele punt hier. Ik heb het nu een tijdlang gedaan, daar heb ik nu helemaal geen zin meer in en dat is voor een heel groot deel aan jouw algehele optreden hier te danken, met name ook de manier waarop je met medegebruikers omgaat. Dus precies wat je hier noemt, daar maak je je in feite vooral zelf schuldig aan. Jij nomineert maar de hele tijd door even een parametertje te veranderen in "weg", ik of iemand anders die hier eerder actief was (iedereen behalve jij en Whaledad heeft werkelijk iedereen hier inmiddels wel de pijp aan Maarten gegeven) mocht vervolgens al het opknapwerk doen. In de tussentijd hang jij hier vooral als een eeuwige zatlap rond op alle mogelijke overlegpagina's en in "de steeg" waar alles en iedereen een emmer bagger van je over zich heen kan krijgen en ondertussen is wel dit hele project leeggelopen. Sorry, maar ik laat me daar even niet meer voor gebruiken. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 30 apr 2016 12:38 (CEST)
 
:::De emmers bagger die ik gooi over sommigen kunnen niet groot genoeg zijn. Dat zijn namelijk figuren die we hier helemaal niet kunnen gebruiken en die ik verantwoordelijk acht voor het totaal vernielen van de wiki-project en. Het is natuurlijk glashelder dat de heer VV met al zijn aliassen een belang heeft bij het voortbestaan van de feestcommissie, ook wel Wikimedia genaamd en verder werkelijk niks met de inhoud heeft. Anders dan de bestaande situatie in stand houden.
:::Over jouw gooi ik zelden tot nooit bagger en het compliment dat de arbcom nog een stuk normaler was toe jij er in zat kun je van me krijgen, dus ik ben wel terdege selectief. Kennelijk liet jij je minder makkelijk om de tuin leiden.</s>
:::En ik heb erg weinig met gevoeligheden van anderen te maken, ik hou mij slechts aan de opdracht van Jimbo en verwijder copyvio en rommel. En daarna zien we het wel als die lijsten af zijn. Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 13:41 (CEST)
::::GS, beperk u tot WQ a.u.b. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 17:37 (CEST)
:::::Hoezo? Ik heb last van die pedialui. Ze laten mij namelijk niet met rust hier. En sinds waneer is Vinvlugt vrij op zijn OP en ik niet? Haal ff weg heer Whaledad, dat doorstrepen, anders doe ik het. En even een paar afspraken. Of we zijn vrij om te doen en laten op of met onze OP, zoals op Wikipedia, en wat vinvlught hier mag, of we stellen hier regels voor het beheer van de OP's op. Maar niet met dubbele tong, heer Whaledad, heb ik u al eerder voor gewaarschuwd. U bent een prima vakman, die ik zeer waardeer, maar uw warme relatie met de heer Vinvught en Romania, die hier ook een puinhoop heeft gemaakt, bevalt mj van geen kanten, evenals u zeer, zeer, dubieuze opmerkingen die u over mij op Wikipedia hebt gemaakt. En hoe lang denkt u nog dat andwoord van de juristen van wikimedia voor u te houden? Tot sint-jutemis? En waarom probeerde u mij wijs te maken dat u dat reglement van arbcom niet had begrepen heer Whaledad? En waarom heeft u mij het werken op Wikipedia onmogelik is gemaakt, heer Whaledad? Wat u donders, en donders goed weet? Om uw collegia arbcomleden te besojemieteren zoals u gewoon bent heer Whaledad?. Het zijn maar een paar vragen , meer niet. Vriedelijke groet, 30 apr 2016 18:49 (CEST) PS vergeet uzelf niet een paar uurtjes te blokken voor knoeien in andermans bijdrages, krijg de troep er nauwelijks uit zeg!
 
== Blokkade ==
 
Heer GS, vanwege uw doorgaande discussie over niet-Wikiquote zaken op verschillende overlegpagina's en het lukraak beschuldigen van vrijwel alle medegebruikers van dubbelrollen en sokpoppen en ander wangedrag, heb ik u een afkoelblok van 1 dag gegeven. Ik hoop dat dit voldoende zal blijken om nu weer terug te keren naar de orde van de dag: het verbeteren van WQ. Ik hoop en vertrouw dat u na deze blokkade weer normaal verder kunt. Ik moet u echter waarschuwen, dat het opnieuw oprakelen van de hiervoor genoemde zaken onherroepelijk tot nieuwe blokkades zal leiden, die snel zullen oplopen in duur. Ik roep bij deze [[Gebruiker:Romaine]] en [[Gebruiker:Riki]] op om hier mede de hand aan te houden. Ik heb u in het verleden veel speelruimte gelaten ivm met het vele zware werk dat u hier verzet, maar het punt is nu bereikt, dat de overlast die u bezorgt (ook voor uzelf!) niet alleen niet meer in verhouding staat tot het verzette werk, maar ook met het uitvoeren van het werk in het gedrang komt. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 20:36 (CEST)
:Op basis van van uw uitdrukkelijke belofte (per email ontvangen) om u verder alleen nog met WQ-zaken bezig te houden, hef ik bij deze de blokkade op, maar de 1-dag blokkade blijf staan als basis voor verdubbeling voor verdere transgressies als boven aangeduid. Dank, [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 21:26 (CEST)
::Even nog een paar dingen duidelijk naar voren brengen. A) Romaine en Riki hebben hier stomweg geen mandaat, die zijn niet gekozen, ik heb slechts met u van doen. B) ik wil deze mega-klus dolgraag met u afmaken, maar heb schoon genoeg van allerlei gedoe en hoef dat niet nader toe te lichten aan u. Dit gaat dus twee kanten op werken. Diegene die hier meent binnen te moeten komen vallen met allerlei onaangepast gedrag of met zaken die hier niks hebben te zoeken hebben dan ook een blokkade van twee dagen te pakken. Anders is het onwerkbaar hier. Deal? Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 21:35 (CEST)
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu