Overleg gebruiker:Graaf Statler: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nieuw kopje aangemaakt: Blokkade
(Nieuw kopje aangemaakt: Blokkade)
::::GS, beperk u tot WQ a.u.b. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 17:37 (CEST)
:::::Hoezo? Ik heb last van die pedialui. Ze laten mij namelijk niet met rust hier. En sinds waneer is Vinvlugt vrij op zijn OP en ik niet? Haal ff weg heer Whaledad, dat doorstrepen, anders doe ik het. En even een paar afspraken. Of we zijn vrij om te doen en laten op of met onze OP, zoals op Wikipedia, en wat vinvlught hier mag, of we stellen hier regels voor het beheer van de OP's op. Maar niet met dubbele tong, heer Whaledad, heb ik u al eerder voor gewaarschuwd. U bent een prima vakman, die ik zeer waardeer, maar uw warme relatie met de heer Vinvught en Romania, die hier ook een puinhoop heeft gemaakt, bevalt mj van geen kanten, evenals u zeer, zeer, dubieuze opmerkingen die u over mij op Wikipedia hebt gemaakt. En hoe lang denkt u nog dat andwoord van de juristen van wikimedia voor u te houden? Tot sint-jutemis? En waarom probeerde u mij wijs te maken dat u dat reglement van arbcom niet had begrepen heer Whaledad? En waarom heeft u mij het werken op Wikipedia onmogelik is gemaakt, heer Whaledad? Wat u donders, en donders goed weet? Om uw collegia arbcomleden te besojemieteren zoals u gewoon bent heer Whaledad?. Het zijn maar een paar vragen , meer niet. Vriedelijke groet, 30 apr 2016 18:49 (CEST) PS vergeet uzelf niet een paar uurtjes te blokken voor knoeien in andermans bijdrages, krijg de troep er nauwelijks uit zeg!
 
== Blokkade ==
 
Heer GS, vanwege uw doorgaande discussie over niet-Wikiquote zaken op verschillende overlegpagina's en het lukraak beschuldigen van vrijwel alle medegebruikers van dubbelrollen en sokpoppen en ander wangedrag, heb ik u een afkoelblok van 1 dag gegeven. Ik hoop dat dit voldoende zal blijken om nu weer terug te keren naar de orde van de dag: het verbeteren van WQ. Ik hoop en vertrouw dat u na deze blokkade weer normaal verder kunt. Ik moet u echter waarschuwen, dat het opnieuw oprakelen van de hiervoor genoemde zaken onherroepelijk tot nieuwe blokkades zal leiden, die snel zullen oplopen in duur. Ik roep bij deze [[Gebruiker:Romaine]] en [[Gebruiker:Riki]] op om hier mede de hand aan te houden. Ik heb u in het verleden veel speelruimte gelaten ivm met het vele zware werk dat u hier verzet, maar het punt is nu bereikt, dat de overlast die u bezorgt (ook voor uzelf!) niet alleen niet meer in verhouding staat tot het verzette werk, maar ook met het uitvoeren van het werk in het gedrang komt. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 20:36 (CEST)

Navigatiemenu