Overleg gebruiker:Vinvlugt: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.092 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
→‎Zeg.......: hou alsjeblieft op
(→‎Zeg.......: hou alsjeblieft op)
:GS, het staat VV vrij te archiveren in een pagina of in het "ronde archief" (aangezien alles toch in de "bewerkingsgeschiedenis" van de pagina bewaard blijft). Het is volstrekt onduidelijk of er nog concrete vragen m.b.t. WQ openstonden in die enorm uit de klaauw gelopen discussie. Het staat VV uds ook vrij om uw opmerking hierboven en deze van mij te archiveren zoals hij goeddunkt. Daarna staat het u vrij om hem concrete vragen te stellen voor zover deze betrekking hebben op WQ en (waar nodig) met duidelijke, concrete links zijn onderbouwd. Geen wollig gedoe met vage algemeenheden en niet-onderbouwde beschuldigingen a.u.b. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 17:30 (CEST)
::Nee heer Whaledad, of je archiveerd naar een archief, of naar het z.g.ronde archief. Maar niet selectief, want dan vervals je een archief. En natuurlijk vind u die discussie vies uit de hand gelopen, want ook u bent namelijk een sokpop en een bedrieger. Soort zoekt namelijk soort. 30 apr 2016 18:58 (CEST)
:::Beste Graaf Statler, als je ook maar een héél klein beetje de moeite had genomen je te verdiepen in de zaak, had je gezien dat ik stukken tekst verwijderde die dubbel in mijn archief stonden. Ik wilde juist een volledig archief aanleggen, in plaats van dat iemand maar de bewerkingsgeschiedenis erop na moet slaan. Maar jij verdiept je niet in zaken, jij roept maar wat: "volgens mij verdonkeremaan jij de delen waarin ik je uitleg dat". Iedereen met een beetje wiki-ervaring kan zien dat dat niet het geval is. Blijkbaar is dat te hoog gegrepen.
 
:::Mag ik je vragen waarom je de hele tijd weer het overleg opent? Ik heb vrij duidelijk aangegeven hier weg te willen, niet of nauwelijks bij te willen dragen, omdat Wikiquote mijn project niet is, waarom dan blijven overleggen? Ik wil niks van jou, jij hopelijk niks van mij. Een verklaring dat ik geen sokpoppen heb kun je op je buik schrijven. Ik laat me niet commanderen door iemand die denkt dat iedereen een sokpop is, kom nou toch. [[Gebruiker:Vinvlugt|Vinvlugt]] ([[Overleg gebruiker:Vinvlugt|overleg]]) 30 apr 2016 19:30 (CEST)
304

bewerkingen

Navigatiemenu