Overleg gebruiker:Whaledad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
296 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
Nieuw kopje aangemaakt: Verklaring.
(Nieuw kopje aangemaakt: Verklaring.)
Kun je hem nu eindelijk eens een keer goed tot de orde roepen, ik ben er nu echt helemaal klaar mee. Anders ben ook ik hier echt definitief weg en dan mag je het verder dus helemaal alleen met hem zien op te knappen. Bedankt alvast. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 29 apr 2016 13:24 (CEST)
:Ach Schimske, een beetje gedonder over een of ander achterbuurtforumpje/digitale vuilnisbak elders, waar maak je je zo druk over. Sop en kool. Laten we gewoon verder gaan waar we waren, en pedia verder in zijn sop gaar koken. Vinvlught is hier meer dan welkom, en als hij een tijdje constructief meewerkt mag hij van mij zijn OP archiveren, maar niet eerder! En als arbcom haar voordeel met het geschrevenen niet kan dan doet arbcom maar haar achterdeel ermee!!! Het zal me allemaal een rotzorg verder zijn! En nu verder hier met de orde van de dag! Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 13:40 (CEST)
 
== Verklaring. ==
 
Hierbij verklasr ik, gebruiker Whaledad, geen andere acounts te hebben op Wikipedia en niet meerdere functies binnen de burocratie te hebben.
 
* ..........
 
Hierbij verklaar ik, gebruiker Whaledad, geen warme contacten met gebruiker Romaine en sokpopspelr Vinvlught.
 
* .....
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu