Overleg gebruiker:Vinvlugt: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
309 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
Geen bewerkingssamenvatting
Dat archief van jouw klopt geloof ik niet helemaal. Daar ben je inderdaad niet goed in want volgens mij verdonkeremaan jij de delen waarin ik je uitleg dat je ongewenst gedrag vertoont. (O.a. Je misdragingen hier) En dit mag jij niet archiveren, want dit gaat over Quote. [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vinvlugt/Archief&curid=10757&diff=78217&oldid=78216 Ik doel op hier] en [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vinvlugt/Archief&curid=10757&diff=78216&oldid=78193 hier] Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 11:21 (CEST)
:GS, het staat VV vrij te archiveren in een pagina of in het "ronde archief" (aangezien alles toch in de "bewerkingsgeschiedenis" van de pagina bewaard blijft). Het is volstrekt onduidelijk of er nog concrete vragen m.b.t. WQ openstonden in die enorm uit de klaauw gelopen discussie. Het staat VV uds ook vrij om uw opmerking hierboven en deze van mij te archiveren zoals hij goeddunkt. Daarna staat het u vrij om hem concrete vragen te stellen voor zover deze betrekking hebben op WQ en (waar nodig) met duidelijke, concrete links zijn onderbouwd. Geen wollig gedoe met vage algemeenheden en niet-onderbouwde beschuldigingen a.u.b. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 30 apr 2016 17:30 (CEST)
::Nee heer Whaledad, of je archiveerd naar een archief, of naar het z.g.ronde archief. Maar niet selectief, want dan vervals je een archief. En natuurlijk vind u die discussie vies uit de hand gelopen, want ook u bent namelijk een sokpop en een bedrieger. Soort zoekt namelijk soort. 30 apr 2016 18:58 (CEST)
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu