Overleg gebruiker:Graaf Statler: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
==Aanhalingen...==
[https://www.google.nl/search?q=voorop+voor+aan+taaladvies&rlz=1C1ARAB_enNL494NL549&oq=voorop+voor+aan+taaladvies&aqs=chrome..69i57.3999j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=%22De+mensen+maken+hun+eigen+geschiedenis%2C+maar+zij+maken+die+niet+uit+vrije+wil%2C+niet+onder+zelfgekozen%2C+maar+onder+rechtstreeks+aangetroffen%2C+gegeven+en+overgeleverde+omstandigheden%22 zijn zo overal te vinden als je heel even zoekt]. De meeste citaten op Marx zijn verder al compleet. Een verwijdersjabloon is daarom hier (en op heel veel andere pagina's) onnodig. Eigenlijk vind ik het sjablonenplakken in dit soort gevallen waarbij de problemen zo op te lossen zijn zelfs vandalisme. Afijn, succes de komende tijd met alles weggooien (had ik al gezegd geloof ik). Ik ga hier iig geen enkele moeite meer voor doen. Na gisteren is de maat nu echt vol, en deze keer definitief. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 30 apr 2016 10:27 (CEST)
:Schim, je doet me het meest aan een kat denken die een plant omgooit, op zijn lazer krijgt, en door het kattenluik naar buiten vliegt om te ondekken dat het buiten regend. Die is ook zo weer terug namelijk. En ja, dat artikel Marx staat op de verwijderlijst, maar <u>onder het kopje te verbeteren</u>. Verder zou het inderdaad prachtig zijn als ik, terwijl ik veel liever artikeltjes schrijft in mijn eentje heel Quote zou herschrijven, maar of dat helemaal redelijk is betwijfel ik. En wat let je. Vaak staan die artikelen er een maand om op te knappen. Want ik kan niet eens wat weggooien! Vriendelijke groet, 30 apr 2016 11:08 (CEST)
 
Maar die hele Wikibeweging is en interesante hoor. Die komt er namelijk op neer, hoe kan ik met de minste moeite de hoogste wiki-status verdienen. En een beproefde, zeer succesvolle methode is zelf nauwelijks tot geen inspanning leveren, maar wel heel hard roepen dat de anderen aan de inhoud moet gaan werken. Maar zelf doe je natuurlijk teen fucking duck! Dan stapelt het werk van een ander zich namelijk op jouw conto, snap je? En dan kun jij lekker pret gaan maken in Italie, treffend opgemerkt door de heer VV, met je harsens vooraan bij Alex staan om de hoogste prijs in ontvangst te nemen, in kranten genoemd te worden, het is geweldig die Wiki-beweging! De volgende festiviteiten staan voor 10.000 euro weer op stapel, maar ff meehelpen, ho maar!
 
En denk nu niet dat ik enige behoefte aan dergelijke feestelijkheden heb, sterker nog, ik hou daar helemaal niet van, maar is het niet wat zuur dat de hele wikibewging stekeblind (natuurlijk had PeterB zijn standpunt anoniem kracht bijgezet) feestend en fuifend uit zijn neus loopt te vreten en ik hier in mijn eentje met honderden citaten zit opgescheept en de hele tijd alleen maar gezeik heb van die wikilui? En dat terwijl ik hier geen bal aanvind en het mij onmogelijk is gemaakt te doen wat ik wel leuk vind en goed kan, artikeltjes schrijven? Het is maar een vraag hoor. [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 30 apr 2016 12:04 (CEST)
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu