Overleg gebruiker:Graaf Statler: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geen bewerkingssamenvatting
:::Klopt. maar Vinvlught kwam mij achterna met onaangepast gedrag, net zoals op pedia. Maar hoe dan ook, een discussie dient nimmer "beslecht' te worden met de argumenten van je tegenstander weg te halen of door te archiveren! Een mod kan ingrijpen, allemaal goed, maar niet zo! Draai u maar een voorstel in elkaar als u wilt, dat vertrouw ik u wel toe. Bekende recept, u luistert naar eventuele input, maar neemt de uiteindelijke beslissing. Zo kan dit niet doorgaan! Er moet duidelijkheid komen! [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 17:23 (CEST)
::::Da's prima, maar hanteer dan voorlopig dat VV alles van zijn OP mag archiveren muv openstaande, concrete vragen mbt WQ. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 29 apr 2016 20:20 (CEST)
::::Uitstekend. En ik hoop dat Vinvlught of als constructieve medewerker teruggekeerd of gewoon wegblijft. Want al dat gemieter kost alleen maar tijd en is verschrikkelijk afleidend. Ik wil namelijk zo graag door die oersaaie listen heen en elke keer is het wat, en daar krijg ik schoon genoeg van. Ik vind dat iemand zich of loyaal als team player moet opstellen, of moet weggaan! En dan ook echt! En niet elke keer moet komen zeuren dat alles toch anders moet.
::::We hebben duidelijke regels en afspraken hier, en we krijgen nu ook duidelijke afspraken voor die OP's, hou je eraan of ga weg! Meer smaken zijn er namelijk niet. En hoe veel je ook dramt en zeurt en naar streepjes licht zoekt, je zin krijg je toch niet! [[Gebruiker:Graaf Statler|Graaf Statler]] ([[Overleg gebruiker:Graaf Statler|overleg]]) 29 apr 2016 20:56 (CEST)
2.607

bewerkingen

Navigatiemenu