Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
36 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
::::Ook een sigaretje Beachcomber? Wel een beetje uitkijken, het brommertje van de Wikischim heeft wat benzine gelekt hoor.Er ligt een aardig plasje benzine. Beachcomber get lost met je getrol. Natuurlijk weet jij donders goed dat Whaledad en ondergetekende zich hier kapot hebben gewerkt. Natuurlijk weet je dat een stemming erin knallen in zo een kleine gemeenschap zuiver trollen is. Is het speelkwartier over? Natuurlijk vertrekken Whaledad en ondergetekende als dit voorstel aangenomen wordt en dat weet jij donders goed. [[Gebruiker:Sir Statler|Sir Statler]] ([[Overleg gebruiker:Sir Statler|overleg]]) 9 feb 2015 23:19 (CET)
:::::Dat interesseert me niet dat gedreig over vertrekken. Dat is volledig naast de kwestie, en bijzonder kinderachtig. Grow up, all of you, of ga wat op forums zitten lullen. [[Gebruiker:Beachcomber|Beachcomber]] ([[Overleg gebruiker:Beachcomber|overleg]]) 10 feb 2015 00:10 (CET)
Tuurlijk niet. Twee gebruikers zijn hier jaren bezig want het was een puinhoop, Jij en de anderen waren in geen velden of wegen te bekennen. Alleen zo af en toe venvan een stokertje hadden we last. Mijnheer komt binnen, doet een paar bewerkingen, begint een stook-peiling en is niet ontzettend aan het trollen. Je staat met het pennetje van de handgranaat in je hand man! Natuurlijk kan het je geen bal schelen dat de drijvende krachten verdwijnen, dat is namelijk precies je bedoeling! Je bent gewoon een oneindige trol.
 
En daarom zijn de WMF-projecten ronduit '''WAARDELOOS'''. Want iedereen kan begrijpen dat hier niets van klopt. Beachcomber heeft namelijk het gelijk aan zijn kant en kan dit maken en wij delven het onderspit. Welkom op WMF Trollosage. [[Gebruiker:Sir Statler|Sir Statler]] ([[Overleg gebruiker:Sir Statler|overleg]]) 10 feb 2015 01:23 (CET)
576

bewerkingen

Navigatiemenu