Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
346 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
* Laat ik voor de zekerheid (als daar nog enige twijfel over mocht bestaan) duidelijk maken dat ik niet alleen tegen het voorstel ben, maar ook tegen de stemming an sich die door een onervaren gebruiker (met een gebrek aan inzicht over de puinhoop die hier voor het invoeren van gedegen richtlijnen was ontstaan) is opgezet. Laat het ook duidelijk zijn, dat als deze verandering toch wordt doorgevoerd, ik zal vertrekken. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 9 feb 2015 18:26 (CET)
**Dat is zeker niet de bedoeling van dit voorstel. Laat ik met een voorbeeld duidelijk maken dat het opnemen van een 'vertaling' uit gelijk welke bron troep kan opleveren: zie eens hier bij [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Michel_de_Montaigne&diff=prev&oldid=62951 Montaigne]. Je kunt toch bezwaarlijk volhouden dat je hiermee zonder meer de kwaliteit van Wikiquote verbetert? Integendeel, je riskeert met dit systeem allerlei troep binnen te halen. Weg ermee dus, tenzij het gaat om een fatsoenlijke vertaling uit een fatsoenlijke bron. [[Gebruiker:Beachcomber|Beachcomber]] ([[Overleg gebruiker:Beachcomber|overleg]]) 9 feb 2015 18:38 (CET)
::* Één slecht voorbeeld is altijd te overtroeven met een beter voorbeeld: [https://nl.wikiquote.org/w/index.php?title=Michel_de_Montaigne&diff=62980&oldid=62951]. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 9 feb 2015 19:11 (CET)
 
== Bovenstaande stemming ==

Navigatiemenu