Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.284 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
Nieuw kopje aangemaakt: Snoei van citaten waarvoor geen Nederlandse tekst kan worden opgegeven die dit citaat aanhaalt
(Nieuw kopje aangemaakt: Snoei van citaten waarvoor geen Nederlandse tekst kan worden opgegeven die dit citaat aanhaalt)
</div> 5 feb 2015 19:30 (CET)
<!-- Bericht verzonden door User:Elitre (WMF)@metawiki via de lijst op de pagina http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=VisualEditor/Newsletter/Wikis_with_VE&oldid=10839689 -->
 
== Snoei van citaten waarvoor geen Nederlandse tekst kan worden opgegeven die dit citaat aanhaalt ==
 
Ik kom toch nog eens terug op de grootschalige kaalslag die gevoerd wordt door Whaledad, waarbij citaten verwijderd worden omdat het veld 'aangehaald' ontbreekt.
 
Het blijkt, zo merk ik na het bekijken van Wikiquote in het Engels, Frans en Duits, om een zelfopgelegde regel te gaan die alleen in de Nederlandstalige versie bestaat. Op andere Wikiquotes is wel bronopgave verplicht, maar daarmee wordt gewoon de oorspronkelijke tekst bedoeld in het Engels, Frans enz. Deze op de Nl Wikiquote in 2014 uitgevonden regel haalt de zuurstof uit dit project dat nu niet veel meer voorstelt, ondanks, dat geloof ik wel, de goede bedoelingen van Whaledad. Besluit: Laat ons streng zijn waar het moet: precieze opgave van de originele bron, niets meer, niets minder. en dat veld 'aangehaald': weg ermee. Stemming alhier? [[Gebruiker:Beachcomber|Beachcomber]] ([[Overleg gebruiker:Beachcomber|overleg]]) 8 feb 2015 10:00 (CET)
 
'''Voorstel: Het veld "aangehaald" moet verwijderd worden uit het [[Sjabloon:Vertaald citaat]]'''
== Voor ==
* [[Gebruiker:Beachcomber|Beachcomber]] ([[Overleg gebruiker:Beachcomber|overleg]]) 8 feb 2015 10:00 (CET) - zie motivering hierboven
*..
== Tegen ==
*..
179

bewerkingen

Navigatiemenu