Wikiquote:De kantine: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
8 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
::Wat een goed plan! Maar even zonder gekkigheid, sinds ik zo nu en dan (meestal schrijf ik zelf een artikel) een Wikipedia-artikel goed onder de loep neem bevat het bijna altijd fouten oplopend tot hier klopt geen hout van en u slaat de plank volledig mis. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Wat ik en ik denk RJB ook zegt, hoewel ik niet voor hem kan spreken, moet je niet ongezien alles maar doorlinken. En wat dit project betreft zet ik mijn twijfels bij het doorverwijzen naar Commons. Voor Wikipedia ligt dat anders. [[Gebruiker:Sir Statler|Sir Statler]] ([[Overleg gebruiker:Sir Statler|overleg]]) 3 feb 2015 14:02 (CET)
:::Wat me aan je overlegbijdragen geregeld stoort is dat ze zo moeilijk te begrijpen zijn. Ook nu weer, wat wil je nou eigenlijk zeggen met je laatste twee zinnen (waarvan de eerste bovendien niet loopt)? [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 3 feb 2015 16:21 (CET)
:::::Aangepast. Wat ik wil zeggen dat het linken naar Commons, buiten het feit om dat de meeste afbeeldingen het aanzien niet waard zijn, voor een citatenverzameling weinig zinvol is. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat iemand een citaat opzoekt en ook een andere afbeelding dan er eventueel al bijstaat. En als je wilt weten wat ik met Commons-brandhout bedoel [https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Yanis_Varoufakis kijk dan eens hier.]. Wie zit er nu toch op dat tweede rare plaatje met iemands achterhoofd te wachten? Wat zou hij aan het zeggen zijn? Ik rijgknijp Merkelde aanstrot hetvan Merkel mesdicht, let maar eens op? [[Gebruiker:Sir Statler|Sir Statler]] ([[Overleg gebruiker:Sir Statler|overleg]]) 3 feb 2015 18:08 (CET)
576

bewerkingen

Navigatiemenu