Sjabloon:Te verwijderen paginas: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
Plaats een artikel wat volgens u niet in Wikiquote thuishoort en dus volgens u voor verwijderingen in aanmerking komt onderaan deze lijst. Als het om volledige onzin gaat (of uw eigen fout), nomineer het artikel dan voor directe verwijdering. Indien er nog geen kopje met de juiste datum is maakt u dat dan aan.
 
===Pagina buiten gebruikAanbevelingen===
Wanneer u een pagina op deze lijst zet, is het vaak goed om ook op de pagina zelf te vermelden dat deze op de nominatie voor verwijdering staat. Dit kan eenvoudig gedaan worden door bovenaan een van de volgende teksten te plaatsen:
* [[:Sjabloon:WegVerwijder|<b><nowiki>{{wegverwijder}}</nowiki></b>]] een algemene tekst voor te verwijderingsnominatie., (inclusiefmet auteursrechtenschendingen,categorie-aanduiding werkvoor inhet uitvoering,type etcetera)probleem.
* [[:Sjabloon:Nuweg|<b><nowiki>{{nuweg}}</nowiki></b>]] voor pagina's die meteen verwijderd kunnen worden: pagina's met onzinteksten, zandbak-achtige experimenten, maar ook die met grove auteursrechtenschendingen, beledigende teksten of anderszins aanstootgevend gedrag.
<!--
'''Kandidaten directe verwijdering'''

Navigatiemenu