Overleg gebruiker:Whaledad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
830 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
:Mijn advies: alleen linken vanaf Wikipedia, waarvan u zegt, dat dat in orde is - alle andere links zou ik weghalen. Maar dat is een bijzaak voor mij (wikipedia-nl vind ik niet echt interessant... want een ander project, met een andere gemeenschap, met heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel regels, en een lage kwaliteit in vergelijking met DE en EN) [[Gebruiker:Aventicum|Aventicum]] ([[Overleg gebruiker:Aventicum|overleg]]) 4 apr 2012 23:35 (CEST)
::Ach, lagere kwaliteit hangt er vanaf. De artikelen zijn vaak wat korter en simpeler maar soms ook echt beter hoor. Alle Wiki's hebben hun sterke en zwakke kanten. ik kan zo verschillende brandhout artikelen op de Engelse Wiki aanwijzen die slechter zijn dan op de Nederlandse. En omgekeerd. Maar een linkensnoei is echt noodzakelijk, dat is eveident. Maar dat moeten we op NL Wikipedia regelen. Ik ben wel blij dat dit helder is geworden. Vriendelijke groet, [[Gebruiker:Long ago...|Long ago...]] ([[Overleg gebruiker:Long ago...|overleg]]) 4 apr 2012 23:41 (CEST)
::: Veel succes op Wikipedia dan maar. Natuurlijk spreek ik over het gemiddelde en over relatieve waarden. De NL-WQ vind ik ook niet echt goed... als je het vergelijk met de NL-WP. Echter relatief gezien is de NL-WP bezonder slecht in vergelijking met de DE-WP (en dat geldt ook voor de FR-WP, die ik dan weer slechter vind als de NL-WP). Zo is alles relatief. Als ik jullie was (als ik al van jullie kan spreken op Wikipedia) dan zou ik inderdaad heel veel links naar WQ weghalen, maar dan moet je natuurlijk ook de interwiki's meenemen, als dat een criterium is voor verlinken. Je ziet het... alles is niet zo zwart-wit als je zou willen. Maar wat op WP gebeurt, gaat mij niet aan, dus daar heb ik ook geen mening over. Groeten [[Gebruiker:Aventicum|Aventicum]] ([[Overleg gebruiker:Aventicum|overleg]]) 4 apr 2012 23:48 (CEST)
74

bewerkingen

Navigatiemenu