Overleg gebruiker:Whaledad: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
237 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
::::Het is een wiki... Dat betekent dat alle bijdragen welkom zijn. Er is geen concensus waarvoor dit project goed voor is, er is zelfs geen consensus daarover wat een citaat is. Hoe kan je dan zelf zeggen wat goed en wat slecht is. Het enige wat ik verwijder is, wanneer wordt vastgesteld wordt wat pertinent onjuist is. Het meeste wat U voordraagt voor verwijdering, zal ik niet verwijderen omdat er geen consensus is over wat kwaliteit is en wat niet, er is ook geen consensus over wat kwaliteit eigenlijk is. Ik verwijder niks waarvan ik niet zeker ben, dat het de minimaalst mogelijk kwaliteit onderschreidt. Wat ik ook niet zal verwijderen, is dat wat u samendraagt aan goede citaten... Laten we toch wat scheppen, in plaats van vernietigen. Zo is ook Wikipedia groot geworden. [[Gebruiker:Aventicum|Aventicum]] ([[Overleg gebruiker:Aventicum|overleg]]) 4 apr 2012 23:21 (CEST)
:::::Dan wens ik u en WQ veel success. Als dit beleid wordt veranderd (door u of een andere conciërge), dan kunt u me dat op mijn WP OP laten weten. Tabé. [[User:Whaledad|<sub><big>W</big></sub><sup><big>\&#124;/</big></sup><sub><big>hale</big></sub>'''dad''']] ([[Overleg gebruiker:Whaledad|zegt u het maar]]) 4 apr 2012 23:24 (CEST)
::::::OK, dat is uw beslissing, die neem ik ter kennis. Jammer want iemand met zo veel energie zou veel kunnen betekenen voor Wikiquote. [[Gebruiker:Aventicum|Aventicum]] ([[Overleg gebruiker:Aventicum|overleg]]) 4 apr 2012 23:28 (CEST)
74

bewerkingen

Navigatiemenu