Lindsay Lohan

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit lemma over Lindsay Lohan is voorgedragen voor verwijdering aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).
TAR Exclamation icon.svg     Van een of meer anderstalige citaten ontbreekt het citaat in de oorspronkelijke taal.
Broom icon.svg     Dit lemma heeft nog wat opknapwerk nodig om in de afgesproken stijl van Wikiquote te worden gebracht.

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma op de Verwijderlijst is geplaatst, heeft iedereen nog 14 dagen om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na 14 dagen de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien op de verwijderlijst overeenstemming is bereikt, dat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Lindsay Lohan worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Ik heb het idee alsof het een situatie is geworden waarin mensen een karikatuur van mijn persoon manifesteren, en ze zich gedragen alsof er zich geen echte persoon in die karikatuur bevindt.

Lindsay Dee Lohan (2 juli 1986) is een Amerikaanse actrice en zangeres die veelvuldig in de media is om haar explosieve privéleven.

Met bron[bewerken]

Al deze mensen denken dat het nooit goed komt met mij, omdat het interessanter is dat andere meisje te fabriceren. Wie zou er een roddelbladverhaal willen lezen over een meisje met wie het goed gaat?
  • „Ik wist dat ik een probleem had, en ik kon het niet toegeven. Mijn armen waren walgelijk. Ik had amper armen.”
  • Zeg nooit dit tegen mij, "Ben je O.K.?" Het is zo van, "Ja, motherfucker, alles in orde."
    • "Confessions of a Teenage Movie Queen" in Vanity Fair.
  • Het is mij duidelijk dat mijn leven compleet onhandelbaar is omdat ik verslaafd ben aan alcohol en drugs. Recent ben ik ingestort en heb ik dingen gedaan waarvoor ik me schaam. Ik heb de wet overtreden, en vandaag nam ik mijn verantwoordelijkheid door "schuldig" te pleiten aan alle aanklachten in mijn zaak.

Vraaggesprek Interview-magazine (2009)[bewerken]

Geïnterviewd door Lauren Hutton in Interview magazine (Januari 2009)
  • Weet je wat moeilijk is? Ik wil teruggeven. Ik wil al die dingen doen waardoor ik me voldaan voel. Maar wanneer ik deze dingen doe, denken mensen dat het een publiciteitsstunt is of zo. Want ze vinden me altijd, en er is echt geen manier om je daarvoor te verstoppen. En zodra je erover klaagt, zeggen ze: "Nou, dit is wat je wilde, dus dit is wat je krijgt." Dat is zoals de mense het nu zien. Het is niet, "Nee, ik wil gewoon wat tijd voor mezelf hebben." Er zijn dingen die ik wil doen en mensen snappen dat niet. Weet je, het auto-ongeluk dat ik kreeg, waar ik mijn eerste aanklacht kreeg, ik zou echt niet zo aan het versnellen zijn als er geen mensen waren die camera's door mijn autoruiten duwden.
  • Ik heb het idee alsof het een situatie is geworden waarin mensen een karikatuur van mijn persoon manifesteren, en ze zich gedragen alsof er zich geen echte persoon in die karikatuur bevindt. Ik bedoel, mensen zouden het moeten geloven - regisseurs, producenten, agenten, wie dan ook - dat ik in dit wereldje stapte omdat ik een beroemdheid zou willen worden. Maar dit was nooit mijn intentie.
  • Ik wilde een filmster zijn. Maar filmsterren zijn niet meer wat ze vroeger waren. Toen ik een kind was, dacht ik dacht filmsterren mannen en vrouwen waren in die geweldige films waar we nu nog steeds naar kijken.. En mensen van mijn leeftijd weten niet eens wie die mensen zijn. Ik kan geen gesprek hebben met de meeste mensen uit mijn generatie daarover, omdat zij dan zo zullen zijn van, "Okee, zij is een freak...". Het ergste is, in termen van hoe mensen mij zien, ben ik zo'n meisje geworden dat ervan houdt gefotografeerd te worden, niet weet hoe ze moet focussen, niet weet hoe ze moet werken op de set, gewoon van de aandacht houdt, weet hoe ze 's nachts uit moet gaan, weet hoe ze moet feesten. En weet je wat? Ik was twintig jaar oud. Ik heb nooit een vervolgopleiding gedaan. Ik heb misschien zes maanden uit mijn leven op die manier geleefd, de dingen fout doen, en toen ben ik gestopt.

Bij God, zou ik ooit mijn les geleerd hebben. Maar op dit moment is het zo moeilijk voor de mensen om te geloven dat er uberhaupt een les was die geleerd moest worden, want ze denken gewoon dat ik fout zit. Al deze mensen denken dat het nooit goed komt met mij, omdat het interessanter is dat andere meisje te fabriceren. Wie zou er een roddelbladverhaal willen lezen over een meisje met wie het goed gaat?

  • Ik werk net zo hard als welke andere actrice van mijn leeftijd dan ook, zoals Scarlett Johansson, maar ik krijg gewoon de kansen niet die zij krijgen omdat mensen zo afgeleid zijn door de rotzooi die ik in mijn leven gecreëerd heb. Dat betekent niet dat dat voor eeuwig zal zijn.


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Lindsay Lohan.