Lindsay Lohan

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit lemma over Lindsay Lohan is voorgedragen ter (her)beoordeling aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).
TAR Exclamation icon.svg     Van een of meer anderstalige citaten ontbreekt het citaat in de oorspronkelijke taal.
Broom icon.svg     Dit lemma heeft nog wat opknapwerk nodig om in de afgesproken stijl van Wikiquote te worden gebracht.

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma geplaatst is op de Te (her)beoordelen pagina's, heeft iedereen de tijd om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na verloop van tijd de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien er op de pagina ter herbeoordeling overeenstemming is bereikt, zodat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Lindsay Lohan worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Ik heb het idee alsof het een situatie is geworden waarin mensen een karikatuur van mijn persoon manifesteren, en ze zich gedragen alsof er zich geen echte persoon in die karikatuur bevindt.

Lindsay Dee Lohan (2 juli 1986) is een Amerikaanse actrice en zangeres die veelvuldig in de media is om haar explosieve privéleven.

Met bron[bewerken]

Al deze mensen denken dat het nooit goed komt met mij, omdat het interessanter is dat andere meisje te fabriceren. Wie zou er een roddelbladverhaal willen lezen over een meisje met wie het goed gaat?
  • „Ik begon gewoon te schreeuwen. Ik wist dat ik een probleem had, en ik kon het niet toegeven. Mijn armen waren walgelijk. Ik had amper armen.”
Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Lindsay Lohan.