Henk Kamp

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Henk Kamp heeft een of meer problemen
    Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee deze problemen op te lossen. Indien deze problemen niet in redelijke tijd worden opgelost, worden de betreffende citaten naar Overleg:Henk Kamp verplaatst. Als echter alle citaten in dit lemma een of meer onopgeloste problemen hebben, zal het lemma uiteindelijk voor verwijdering worden voorgedragen op de Verwijderlijst. LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Henk Kamp worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}.

Henk Kamp, 2012

Henk Kamp (3 juli 1952) is een Nederlands politicus namens de VVD.


  • „Per gevallen kabinet ben je een jaar kwijt. Dus in die periode van tien jaar hebben we vier jaar gehad dat er afgewacht werd. Stel dat de KLM of de NS vier van de tien jaar stilligt. Dat kan niet."
    "Mijn conclusie is niet dat alle anderen verkeerd zijn en wij goed. Wat mijn partij betreft kan ik moeilijk objectief zijn. Maar ik probeer voorspelbaar te zijn, te zorgen voor een goede sfeer, mij niet scherper over anderen uit te laten dan noodzakelijk is.”


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Henk Kamp.