Björk

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit lemma over Björk is voorgedragen voor verwijdering aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Question book-new.svg     Van een of meer citaten ontbreken primaire bronnen (die ondersteunen dat dit citaat inderdaad is uitgesproken door deze persoon).
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma op de Verwijderlijst is geplaatst, heeft iedereen nog 14 dagen om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na 14 dagen de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien op de verwijderlijst overeenstemming is bereikt, dat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Björk worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Björk (1965-) is een IJslands zangeres en actrice.

  • People are always asking me about eskimos, but there are no eskimos in Iceland.
    • Vertaling: Mensen vragen me altijd naar de eskimo's, maar er zijn helemaal geen eskimo's in IJsland.
  • Feminists bore me to death. I follow my instinct and if that supports young girls in any way, great. But I'd rather they saw it more as a lesson about following their own instincts rather than imitating somebody.
    • Vertaling: Feministen vind ik doodvermoeiend. Ik volg mijn intuïtie en als dat jonge vrouwen op welke manier dan ook inspireert, is dat fijn. Maar ik had liever dat ze het zagen als een les hun eigen intuïtie te volgen dan iemand te imiteren.