Albert Plesman

Uit Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit lemma over Albert Plesman is voorgedragen ter (her)beoordeling aangezien alle citaten een of meer van de volgende onopgeloste problemen vertonen
Text document with red question mark.svg     Van een of meer citaten ontbreken secundaire bronnen (die aantonen dat elk citaat inderdaad door anderen in het Nederlandse taalgebied wordt aangehaald).

Help mee te voorkomen dat dit lemma wordt verwijderd. Nadat een lemma geplaatst is op de Te (her)beoordelen pagina's, heeft iedereen de tijd om de gesignaleerde problemen te verhelpen en daardoor het lemma te behouden. Als na verloop van tijd de problemen niet (in voldoende mate) zijn opgelost, zal het lemma worden verwijderd. Verwijder dit sjabloon alleen indien er op de pagina ter herbeoordeling overeenstemming is bereikt, zodat het lemma behouden kan worden.
LET OP: Gelieve geen nieuwe incomplete citaten aan deze pagina toe te voegen. Deze kunnen zo nodig op Overleg:Albert Plesman worden toegevoegd, onder een hoofdje {{onvolledig}}

Albert Plesman in 1949.

Albert Plesman (Den Haag, 7 september 1889 – aldaar, 31 december 1953) was een Nederlands luchtvaartpionier en medeoprichter van de KLM.

  • „Alles wat automatisch gaat gaat automatisch kapot.”


Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Albert Plesman.