Overleg gebruiker:Whaledad

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Archivering 
Archief 2012
Archief 2013
Archief 2014

Non-existing account[bewerken]

Hi. What is the idea behind a redirect from a non-existing local account? -- Tegel (overleg) 27 okt 2014 20:50 (CET)

Never mind. I found the rename in the log. -- Tegel (overleg) 27 okt 2014 21:07 (CET)
Thanks. W\|/haledad (zegt u het maar) 27 okt 2014 21:52 (CET)
Dank, ook de DP voor het andere account. Ik maakte de DP aan om verwarring in de Kantine te voorkomen. For old times' sake (overleg) 27 okt 2014 21:57 (CET)

1 januari 2015[bewerken]

Op 1 januari 2015 ruimen wij hier de troep op, archiveren de Kantine, gooien al die trol-troep m.b.t tot die sabotage wat betreft richtlijnen weg en zetten gewoon alles weer netjes neer zoals het stond en trappen die saboteur er gewoon met een pisboog uit als hij weer de boel komt ondermijnen. En dan af en toe lekker aan de inhoud werken. We waren heel goed bezig, door dat Wikimedia-getrol ligt de boel hier acht maanden plat. Voelt u hier iets voor of zegt u laat maar? Feitelijk hebben we met die club, Wikimedia, en vooral die Nederlandse afdeling, niets te maken. Zijn wat mij betreft hier ook niet meer welkom. Vriendelijke groet, For old times' sake (overleg) 26 nov 2014 16:40 (CET)

Hallo, FOTS. Ja, we moeten weer eens gaan aanpakken. De laatste loodjes wegen het zwaarst. De discussies in De Kantine zijn de moeite waard geweest, maar kunnen nu inderdaad het archief in. IK zou wel willen vragen om uw strijdbijl met Romaine (in ieder geval hier) te bedraven. Daar komt weinig goeds van. W\|/haledad (zegt u het maar) 1 dec 2014 02:35 (CET)
Per 1 januari vervang ik die strijdbijl voor een eind hout. En eenieder die hier duidelijk niet komt (wie dan ook) om constructief mee te helpen maar hier slechts komt om de boel op stelten te zetten om welke reden dan ook ga ik daarmee achterna. Ik denk namelijk dat we heel goed op koers lagen. Het is natuurlijk te zot voor woorden dat hier doorlopend stuurlui aan de wal verschijnen om eens te vertellen hoe het allemaal hier moet. Of meewerken en meebeslissen of wegwezen. En dat Wikimedia-gezeik wil ik al helemaal niet meer hebben, wij werken op onze manier en als het Romaine het niet bevalt gaat hij maar naar zijn geliefde foundation om daar uit te huilen over ons. Niet hier meer in elk geval. For old times' sake (overleg) 1 dec 2014 11:25 (CET)

Nelson Mandela[bewerken]

Hoi Whaledad, heel even over dit; hij heeft tijdens zijn leven allerlei belangrijke functies vervuld, maar die van advocaat was daar volgens mij toch niet bij. Mvg, De Wikischim (overleg) 8 dec 2014 12:00 (CET)

Dat kan goed zijn, ik heb me toen blijkbaar hierop gebaseerd. In het huidige WP-lemma staat het niet meer in de eerste aline, maar nog wel in de infobox, en in Betrokkenheid bij ANC. W\|/haledad (zegt u het maar) 8 dec 2014 13:04 (CET)
Hmm, ik zie nu dat hij volgens het Wikipedia-artikel wel advocaat was. Maar wees eerlijk, dat is niet waar hij het meest bekend mee is geworden. De Wikischim (overleg) 8 dec 2014 14:27 (CET)
Hij is eerst als advocaat betrokkken geraakt bij de anti-apartheidstrijd. Wees eerlijk, dat het predikaat "onzin" in uw bewerkingssamenvatting niet alleen "onzin" was, maar ook onnodig bot. W\|/haledad (zegt u het maar) 8 dec 2014 14:49 (CET)

Overigens, excuses nog dat ik hier "onzin" schreef. Dat was bij nader inzien niet terecht, aangezien hij wel als advocaat heeft gewerkt, iets waar ik pas sinds kort achter ben. De Wikischim (overleg) 15 dec 2014 14:42 (CET) P.S. Ik zie nu ook je laatste bijdrage hierboven, die was me niet eerder opgevallen. Ik snap uiteraard dat het bot overkwam maar het was helemaal niet gericht op de persoon die dit had toegevoegd. Ik wist op dat moment niet eens dat jij het erin had gezet, ik kijk niet bij elk artikel naar de afzonderlijke bewerkingsgeschiedenissen. De Wikischim (overleg) 15 dec 2014 14:46 (CET)

Ach dat geeft toch niks, we zijn hier onder Wiki-vrienden. Het is hier toch geen rechtbank? Een foutje maken is toch menselijk? Sir Statler (overleg) 15 dec 2014 14:48 (CET)
Nee, en uiteindelijk heb ik er weer wat bijgeleerd over Mandela, dankzij Whaledad. Beschouw mijn bewerkingscommentaar dus maar als dat van een nog onwetend schoolkind. De Wikischim (overleg) 15 dec 2014 14:55 (CET)
Precies. We zijn hier allemaal toch om wat te leren? En allemaal eigenlijk nog schoolkinderen dus? Geeft allemaal niets! Sir Statler (overleg) 15 dec 2014 14:58 (CET)