Lindsay Lohan

Uit Wikiquote
Ga naar: navigatie, zoeken
Ik heb het idee alsof het een situatie is geworden waarin mensen een karikatuur van mijn persoon manifesteren, en ze zich gedragen alsof er zich geen echte persoon in die karikatuur bevindt.

Lindsay Dee Lohan (2 juli 1986) is een Amerikaanse actrice en zangeres die veelvuldig in de media is om haar explosieve privéleven.

Met bron[bewerken]

Al deze mensen denken dat het nooit goed komt met mij, omdat het interessanter is dat andere meisje te fabriceren. Wie zou er een roddelbladverhaal willen lezen over een meisje met wie het goed gaat?
  • Zeg nooit dit tegen mij, "Ben je O.K.?" Het is zo van, "Ja, motherfucker, alles in orde."
    • "Confessions of a Teenage Movie Queen" in Vanity Fair.
  • Het is mij duidelijk dat mijn leven compleet onhandelbaar is omdat ik verslaafd ben aan alcohol en drugs. Recent ben ik ingestort en heb ik dingen gedaan waarvoor ik me schaam. Ik heb de wet overtreden, en vandaag nam ik mijn verantwoordelijkheid door "schuldig" te pleiten aan alle aanklachten in mijn zaak.

Vraaggesprek Interview-magazine (2009)[bewerken]

Geïnterviewd door Lauren Hutton in Interview magazine (Januari 2009)
  • Weet je wat moeilijk is? Ik wil teruggeven. Ik wil al die dingen doen waardoor ik me voldaan voel. Maar wanneer ik deze dingen doe, denken mensen dat het een publiciteitsstunt is of zo. Want ze vinden me altijd, en er is echt geen manier om je daarvoor te verstoppen. En zodra je erover klaagt, zeggen ze: "Nou, dit is wat je wilde, dus dit is wat je krijgt." Dat is zoals de mense het nu zien. Het is niet, "Nee, ik wil gewoon wat tijd voor mezelf hebben." Er zijn dingen die ik wil doen en mensen snappen dat niet. Weet je, het auto-ongeluk dat ik kreeg, waar ik mijn eerste aanklacht kreeg, ik zou echt niet zo aan het versnellen zijn als er geen mensen waren die camera's door mijn autoruiten duwden.
  • Ik heb het idee alsof het een situatie is geworden waarin mensen een karikatuur van mijn persoon manifesteren, en ze zich gedragen alsof er zich geen echte persoon in die karikatuur bevindt. Ik bedoel, mensen zouden het moeten geloven - regisseurs, producenten, agenten, wie dan ook - dat ik in dit wereldje stapte omdat ik een beroemdheid zou willen worden. Maar dit was nooit mijn intentie.
  • Ik wilde een filmster zijn. Maar filmsterren zijn niet meer wat ze vroeger waren. Toen ik een kind was, dacht ik dacht filmsterren mannen en vrouwen waren in die geweldige films waar we nu nog steeds naar kijken.. En mensen van mijn leeftijd weten niet eens wie die mensen zijn. Ik kan geen gesprek hebben met de meeste mensen uit mijn generatie daarover, omdat zij dan zo zullen zijn van, "Okee, zij is een freak...". Het ergste is, in termen van hoe mensen mij zien, ben ik zo'n meisje geworden dat ervan houdt gefotografeerd te worden, niet weet hoe ze moet focussen, niet weet hoe ze moet werken op de set, gewoon van de aandacht houdt, weet hoe ze 's nachts uit moet gaan, weet hoe ze moet feesten. En weet je wat? Ik was twintig jaar oud. Ik heb nooit een vervolgopleiding gedaan. Ik heb misschien zes maanden uit mijn leven op die manier geleefd, de dingen fout doen, en toen ben ik gestopt.

Bij God, zou ik ooit mijn les geleerd hebben. Maar op dit moment is het zo moeilijk voor de mensen om te geloven dat er uberhaupt een les was die geleerd moest worden, want ze denken gewoon dat ik fout zit. Al deze mensen denken dat het nooit goed komt met mij, omdat het interessanter is dat andere meisje te fabriceren. Wie zou er een roddelbladverhaal willen lezen over een meisje met wie het goed gaat?

  • Ik werk net zo hard als welke andere actrice van mijn leeftijd dan ook, zoals Scarlett Johansson, maar ik krijg gewoon de kansen niet die zij krijgen omdat mensen zo afgeleid zijn door de rotzooi die ik in mijn leven gecreëerd heb. Dat betekent niet dat dat voor eeuwig zal zijn.

Externe link[bewerken]

Wikiquote Wikipedia heeft een artikel over Lindsay Lohan.


Crystal Clear app kdict.png Literatuur - Crystal Clear app Login Manager.png Personen - Crystal Clear app aim3.png Spreekwoorden - Crystal Clear app kcmdf.png Thema's - Crystal Clear app aktion.png Films - HD Television.svg Televisie